medrek.se

logga

Sjuksköterska sommar/timvikarie

Ansök nu

Sjuksköterska sommar/timvikarie

Sektor Omsorg, Hemsjukvården
Ta chansen att arbeta vårt härliga gäng i sommar! 

Hemsjukvården i Färgelanda söker sommar/timvikarier, med möjlighet till förlängt vikariat efter sommaren, då vi även söker en poolsjuksköterska på 1 årigt vikariat.   Intervjuer och anställning sker löpande under rekryteringsperioden. 

Det går att anpassa tjänstgöringsgrad och schema efter önskemål. 

I Färgelanda kommun bor ca 6 600 invånare. Kommunen är belägen i södra Dalsland och erbjuder en rik mångfald av möjligheter, en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vild-mark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv. Det är pendlingsavstånd till Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla. Om du vill besöka storstaden ligger Göteborg bara 11 mil bort.

Kommunen som organisation består av ca 600 medarbetare fördelat på tre sektorer; Samhällsutveckling, Omsorg och Barn & Utbildning samt en gemensam stab. Tillsammans arbetar vi för att uppnå vår vision om en attraktiv kommun att leva och bo i. Detta arbete utför vi med engagemang - företagsamhet - och ett gott bemötande, som är vår värdegrund.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha omvårdnadsansvar för vårdtagare på SÄBO, LSS och ordinärt boende i ett nära samarbete i hemsjukvårdsgruppen. Det är varierande och stimulerande arbetsuppgifter som omläggningar, provtagning, läkemedelshantering o.s.v.

Det är viktigt att du kan föra dialog mellan olika yrkeskategorier som rehab, omsorgspersonal och läkare på ett tydligt sätt. Du ska kunna föra en långsiktig planering för omvårdnaden och bygga långvariga relationer.

Utvecklingen av "den nära vården" kräver att sjuksköterskan behöver arbeta nära vårdtagarna. Färgelanda kommun har anställt en medicinsk sekreterare för att frigöra sjuksköterskan från vissa administrativa arbetsuppgifter. Undersköterskor ingår som en resurs i arbetsgruppen.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning mot geriatrik eller distriktsköterska. Handledarutbildning är meriterande. 

Även intresserade av sjuksköterskestudenter och pensionerade sjuksköterskor. Vi anpassar arbetet efter förutsättningarna. 

Körkort B med manuell växellåda

Villkor
Heltid 38,25 timmar/vecka. Kväll och helgtjänstgöring ingår i uppdraget. 

Tillgång till bil under arbetstid. 

Övrigt
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt    
Anna-Maria Bonskog, 0528-567670

 

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska sommar/timvikarie

Färgelanda Kommun