medrek.se

logga

Sjuksköterska sommarvikariat Akutgeriatriken 26 A och Rehab 26 B Sundsvall

Ansök nu

Sjuksköterska sommarvikariat Akutgeriatriken 26 A och Rehab 26 B Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Akutgeriatrisk avdelning 26 A och rehabiliteringsavdelningen 26 B i Sundsvall ingår i verksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.
För närvarande är avdelningarna hopslagna och bildar en enhet med 24 vårdplatser.

Nu söker vi sjuksköterskor på vikariat till Akutgeriatrikavdelning 26 A och Rehabavdelning 26 B i Sundsvall. Vikariaten löper perioden 2021-06-01-2021-08-31. Möjlighet till tillsvidareanställning finns.

Arbetsuppgifter

Akutgeriatrisk avdelning är en akutvårdsavdelning med patientintag dygnet runt. Patienterna är över 65 år och oftast multisjuka. Vi arbetar i team där olika yrkesgrupper samverkar runt patienterna. I dessa ingår förutom läkare, sjuksköterska och undersköterska även arbetsterapeut, sjukgymnast och logoped. Vid behov kopplar vi även in dietist, kurator eller psykolog.

På rehabiliteringsavdelningen arbetar i team utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt. Målet är att patienterna, så långt det är möjligt, ska återfå sin funktionsförmåga i dagliga aktiviteter. Teamet består av sjuksköterska, läkare, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut logoped och kurator. Vi strävar efter en arbetsmiljö med högt i tak där du som sjuksköterska blir sedd för din kompetens. Vårt mål är att genom ett gott bemötande, uppmuntran och vägledning hjälpa patienterna till ett självständigt liv.

Som sjuksköterska hos oss får du använda alla dina kunskaper och färdigheter inom professionen. Hos oss blir du en viktig del i det multiprofessionella teamet, som samlas till daglig rond då behovet av samordning och planering kring patienterna är stort. Samverkan med kommun och primärvård är en viktig del i vårt dagliga arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med erfarenhet av geriatrisk vård och rehabilitering. Både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Det är personlig lämplighet och intresse för geriatrisk vård och rehabilitering som är av största vikt!

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt då ingen dag är den andre lik. Du trivs med att samarbeta och främjar god teamsamverkan. Tillsammans medverkar vi till att skapa ett gott arbetsklimat på avdelningen och målet är att tillsammans vidareutveckla enheten mot uppsatta mål. Arbetssättet präglas av att ha patienten och patientsäkerheten i fokus.

Vi har individuell lönesättning. Inom förvaltningen arbetar vi med kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna Zetterberg

Tf enhetschef

Telefon: +46730371302

Mobiltelefon: +46730371302

E-post: anna.zetterberg@rvn.se

Susanne Rönnberg

Vårdförbundet

Telefon: +4660183780

E-post: susanne.ronnberg@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska sommarvikariat Akutgeriatriken 26 A och Rehab 26 B Sundsvall

Region Västernorrland