medrek.se

logga

Sjuksköterska sommarvikariat Rättspsykiatriska Regionkliniken, Sundsvall

Regioner
Utgår

2022-04-01

Ansök nu

Sjuksköterska sommarvikariat Rättspsykiatriska Regionkliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar.

Nu söker vi sjuksköterskor för sommarvikariat hos oss på Rättspsykiatriska kliniken i Sundsvall. Sommarvikariaten avser perioden 2022-06-01-2022-08-31 där tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss är det viktigt att du har stort intresse för människor och att du har tålamod och förmåga att sätta dig in i andras människors situation. Inom RPK arbetar vi med kontaktmannaskap där sjuksköterskan har övergripande omvårdnadsansvar. Du deltar i planering, utvärdering och genomförande av omvårdnadsåtgärder.

RPK erbjuder en god arbetsmiljö med ett varierande arbete och möjligheter till personlig- och professionell utveckling inom området. Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och ansvarsfullt arbete där du får patientkontakt och tillfälle att träffa många nya arbetskamrater.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom psykiatri är meriterande. Du som söker detta vikariat har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Har du kunskaper i andra språk är det meriterande för vikariatet. B-körkort är meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du vara en lugn och stabil person med god självinsikt. Du som söker arbetar bra med andra kollegor men du har även förmågan att själv strukturera och driva arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jim Nordin

Enhetschef

Telefon: +4660149767

E-post: jim.nordin@rvn.se

Peter Wallner

Vårdförbundet

Telefon: 060-181950

E-post: peter.wallner@rvn.se

 

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska sommarvikariat Rättspsykiatriska Regionkliniken, Sundsvall

Region Västernorrland