medrek.se

logga

Sjuksköterska sommarvikariat till Dagvården, Örnsköldsvik

Regioner
Utgår

2023-03-01

Ansök nu

Sjuksköterska sommarvikariat till Dagvården, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Dagvården i Örnsköldsvik tillhör närsjukvårdsområde Norr. På vår mottagning sköter vi behandlingar polikliniskt för olika patientgrupper inom Onkologi, Hematologi, Gynekologi, Neurologi, Gastro, Reumatologi och Lungpatienter.

Nu söker vi en sjuksköterska för ett vikariat under perioden 2023-06-01-2023-08-20.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska under sommaren, kommer du få ta prover, ge vissa behandlingar, toxkontroller enligt schema, boka in nästa behandling och hjälpa erfarna sjuksköterskor på Dagvården.

Som sjuksköterska arbetar du i team med läkare, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator samt dietist. Introduktionen kommer att ske av erfarna sjuksköterskor som arbetar på Dagvården.

Tjänsten innebär dagtidstjänstgöring måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet som sjuksköterska. Har du utbildning inom onkologi är det meriterande. Erfarenhet inom onkologisk behandling är även det meriterande för tjänsten. Du är flytande i det svenska språket både i tal och skrift, är du flytande i engelska är det meriterande.

För att trivas i rollen ser vi att du vill vidareutvecklas och tar ett eget ansvar för ditt lärande utifrån patientkategoriernas behandlingsbehov. Du besitter förmågan att själv strukturera och driva ditt arbete. Rollen ställer krav på din empatiska förmåga. Vidare ser vi att du som person är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och strävar efter att leva upp till dessa.

Är du intresserad av att prova på Dagvården, finns nu ett ypperligt tillfälle för detta!!! Välkommen att lämna in din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-03-01

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Lundin

Enhetschef

Telefon: 076-1372246

E-post: maria.lundin@rvn.se

 

Victoria Asplund

Vårdförbundet

Telefon: 073-2710282

E-post: victoria.asplund@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska sommarvikariat till Dagvården, Örnsköldsvik

Region Västernorrland