medrek.se

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Dag/Natt, K44 - IMA, Karolinska

Regioner
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Dag/Natt, K44 - IMA, Karolinska

Avdelning K44-IMA är en intermediär vårdavdelning och en del av Medicinsk Enhet (ME) Övre Buk. Vi bedriver högspecialiserad vård med övervak i en teknisk miljö och har ett nära samarbete med kirurger, postoperativa enheten och även våra systeravdelningar som vårdar patienterna före och efter vårddygnen på IMA. På avdelningen finns en klinisk omvårdnadsledare som är en senior sjuksköterska med IVA-vub och jobbar med fortbildning på apparatur, rutiner, ny utrustning mm. Det är även omvårdnadsledarens roll att hjälpa och stötta personalgruppen i det vardagliga arbetet

Våra patienter vårdas de första dygnen efter större bukoperationer på ventrikel, pancreas, esofagus och lever pga cancer eller annan tumör och metastaser, elektiv kirurgi. Verksamheten kombinerar tidig mobilisering och andningsvård med en bibehållen hög övervakning och optimering av medvetande, respiration, cirkulation, elimination, vätskebalans, nutrition och god smärtlindring.

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska ansvarar du för två patienter beroende på vårdtyngd och arbetsleder undersköterskan i ditt team. Patienterna har ständig cirkulatorisk och respiratorisk övervakning och ofta potenta läkemedel, vilket du kommer att få utbildning i. Vi använder oss av mycket medicinsk teknik såsom artärnål, CVK, CPAP, sprut- och infusionspumpar, EDA, blodgasapparat mm. Du kommer behöva ha fördjupad kunskap inom vätske-, syrabas- och elektrolytbalansen, respiratorisk och cirkulatorisk monitorering mm. Vi förväntar oss att du deltar aktivt och håller dig uppdaterad för bibehållen kompetens.  Vi lägger stor vikt vid våra sjuksköterskors kompetensutveckling inom ramen för arbetet. Vårt mål är att ta vara på den kunskap som finns i arbetsgruppen och dela med oss till våra kollegor på ett strukturerat sätt.

Anställningsform:
Tillsvidare. Dag/kväll. Det finns även möjlighet till blandad eller ren nattjänst. 

Vi söker
En person som är noggrann, ansvarstagande, initiativrik, handlingskraftig och kan prioritera arbetsuppgifter i vardagen såväl som vid akuta situationer. Vi värdesätter god kommunikation som bottnar i respekt, ödmjukhet och konstruktivitet. Du bör uppskatta ett gott samarbete och vara flexibel samt tycka om att ha roligt på jobbet.

Kvalifikationer:

Leg. Sjuksköterska. Vi önskar minst två års erfarenhet som sjuksköterska och gärna erfarenhet från kirurgi/onkologi eller har vidareutbildning. Saknas sådan erfarenhet finns möjlighet till en anpassad inskolning där man går som utplacerad på vårdavdelning upp till 12mån för att få en god inblick i diagnoser och omvårdnad av våra patienter.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Dag/Natt, K44 - IMA, Karolinska

Karolinska Universitetssjukhuset