medrek.se

Sjuksköterska / specialistsjuksköterska i vård av äldre

Regioner
Utgår

2022-02-03

Ansök nu

Sjuksköterska / specialistsjuksköterska i vård av äldre

Vi välkomnar nu en ny kollega till vår positiva arbetsgrupp på Segergatans äldreboende i Landskrona. Här har vi en fantastisk sammanhållning och ett flexibelt förhållningssätt för att möta våra boendes behov.

Vi är ett demens- och vårdboende med 42 lägenheter uppdelade på 4 avdelningar.  Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, gruppledare, Leva livet-inspiratörer och verksamhetschef.
Vården präglas av en helhetssyn och grundtanken att de boende har förmåga att själv välja hur de vill leva sitt liv. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vår värdegrund: Omtanke – Vänlighet - Service
 
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som åligger sjuksköterska.
Du är OAS och har ett arbetsledande ansvar och dina arbetsuppgifter kommer att bl. a bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus. Vi arbetar aktivt med BPSD-registret, personcentrerad omvårdnad och att möta den boende där den befinner sig i sin sjukdom. Handledning och utbildning av vårdpersonalen ingår i rollen.
 
Kvalifikationer
De formella kraven för tjänsten kräver att du som vill arbeta hos oss är legitimerad sjuksköterska med rätt att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av arbete med demenssjuka personer är meriterande men inget krav. I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lugn och trygg i din yrkesroll har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från den boendes behov och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.
Som person är du självständig och har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, såsom social kompetens samt att du verkar för en god stämning i teamet och att samarbete med kollegor och omgivning sker på ett prestigelöst sätt.
 
Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Timanställning.
 
Tillsvidaretjänsten gäller 80 % måndag-fredag. Om helgtjänstgöring önskas kan sysselsättningsgraden ökas och schemat anpassas utifrån detta.
 
Lön
Månadslön. Kollektivavtal finns.
 
Tillträde
Omgående eller efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande. sista ansökningsdag 2021-12-15

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Kontaktperson
Britt-Marie Nordström Verksamhetschef
Mobil: 0728543910
E-post: britt-marien@forenadecare.com

Utdelningsadress
Förenade Care 
Segergatans äldreboende
Äppelblomsgatan 6
26147 Landskrona

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Sjuksköterska / specialistsjuksköterska i vård av äldre

Förenade Care AB