medrek.se

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska till Karolinska Universitetssjukhusets postoperativa avdelning i Huddinge

Regioner
Utgår

2022-07-08

Ansök nu

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska till Karolinska Universitetssjukhusets postoperativa avdelning i Huddinge

Vill du utvecklas i en högspecialiserad miljö, välkommen till oss!

Vi är en del av funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) och utför avancerad pre- och postoperativ optimering och övervakning av patienter. Våra patienters vårdtid varierar mellan en timme upp till ett dygn, vilket innebär att arbetet som specialistsjuksköterska hos oss är väldigt varierande. 

Som sjuksköterska/Specialistsjuksköterska hos oss kommer du få jobba med högspecialiserad och avancerad postoperativ vård vilket innebär övervakning, blodgaser, vätsketerapi och åtgärder av vitalparametrar, mobilisering och smärtbehandling, etc. Preoperativa förberedelser och behandling inför olika typer av kirurgi ingår också. 

Du kommer i kontakt med varierande patientgrupper då Karolinska Universitetssjukhuset utför kirurgi inom flera specialiteter som övre abdominell kirurgi, bukkirurgi, urologi, gynekologisk kirurgi, ortopedi, ÖNH samt transplantation. Hos oss är arbetsuppgifterna och arbetstempot mycket omväxlande, vilket ger dig en fördjupad och bred kompetens inom många områden.  

Tjänsten är förlagd till dag/kväll och helgtjänstgöring.

Vi erbjuder  
Förutom att du kommer att få jobba med högspecialiserad och innovativ vård med en stark koppling till forskning och utbildning, så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ.     

Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att vi tillsammans arbetar för de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling.  

Vi söker dig
Vi söker dig som är positiv till utveckling och förbättringsarbete samt har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt. Du ska tycka om utmaningar och vara intresserad av att hitta lösningar. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll, trivs i en föränderlig vardag, kan anpassa dig till omgivningen och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

Du följer riktlinjer och planering men kan omprioritera vid behov. Att samarbeta, hjälpa och ta hjälp av kollegor för att nå avdelningens gemensamma mål är en självklarhet för dig liksom ett gott medarbetarskap.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande:

  • Specialistsjuksköterska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som sjuksköterska! 

Om rekryteringsprocessen
Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Din ansökan ska innehålla: 

  • CV 
  • Bevis om specialistkompetens

I stället för att skriva ett personligt brev ber vi dig att besvara frågeformuläret som dyker upp när du ska skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan, och tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska till Karolinska Universitetssjukhusets postoperativa avdelning i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset