medrek.se

Sjuksköterska till Aferesmottagning, Karolinska Huddinge

Ansök nu

Sjuksköterska till Aferesmottagning, Karolinska Huddinge

Längtar du efter att arbeta i en avancerad och högspecialiserad vårdmiljö? Är du en sjuksköterska som gillar att vara med där det händer och vill kunna utveckla sjukvården idag och framtiden? Hos oss har Du möjlighet till det!

Om tjänsten

Vi har en spännande verksamhet som utvecklas och erbjuder Dig möjligheten till utveckling i din roll. Vi hjälper till med din personliga utveckling och lägger stor vikt vid dina kvalitéer.

På Aferesmottagning utför vi avancerade blodbehandlingar eller cellskördar där du får lära dig av dina kollegor. Vårt uppdrag inom Regeion Stockholm innefattar flera olika aferestekniker där fortlöpande utvecklingsarbete inkl. FoUU är viktig del av kvalitén.

Vi är aktiva på Karolinska Huddinge och Solna där teamet tillsammans med flera läkare består av 15 aferessjuksköterskor, varav 10 sjuksköterskor arbetar på Huddinge C2:58.

Organisatoriskt är FO KITM indelat i fyra olika sektioner som vardera leds av en sektionschef. Aferesmottagning (AFM) hör till sektionen Hemoterapi och leds av en enhetschef. Vår verksamhet är ackrediterad och kvalitetsarbete ingår i arbetsuppgifterna.

Arbetet är stimulerande och har stor bredd. Du kommer att möta patienter i allt ifrån akuta situationer av intensivvårdskaraktär till patienter som kommer hemifrån. Du möter även friska givare för allogen stamcellsskörd eller granulocytaferes.

Vi samarbetar med flera olika beställare. I arbetet ingår behandlingar såsom stamcellsskörd, olika afereser (plasma-, tromba-, leuka-, foto- och erytraferes), olika kolonnbehandlingar (LDL, ADA, Therasorb, Glycosorb), venesectio och framtagande av celler för forskning.

En viktig del är också understödjande uppgifter som till exempel hantering av infarter (perifera/centrala), transfusion av blodkomponenter, administrativt arbete såsom egna ansvarsområden och deltagande i olika utvecklingsprojekt.

Aferesbehandling kan förbättra sjukdomsprognosen eller göra patienten frisk från sin sjukdom.

Tjänsten är tillsvidareanställning och erbjuder dagtid, helgberedskap ingår efter en tids tjänstgöring.

Hör av dig så får du veta mera!
 

Vi söker

Vi söker dig som är en noggrann och ansvarskännande person och som kan arbeta både självständigt och i team. Arbetet med svårt sjuka patienter i alla åldrar kommer att ställa krav på dig i sjuksköterskerollen.

Du ska ha god samarbetsförmåga och ett gott bemötande till patienter och medarbetare.

Du behöver ha förmåga att hantera stress och kunna göra snabba prioriteringar men också kunna sprida trygghet.

Vi önskar också att du är en driven person som gärna engagerar dig och är intresserad av fortlöpande kompetensutveckling.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande är att du har kunskaper av maskinell utrustning såsom t.ex. IVA, dialys eller klinisk erfarenhet från t.ex. aferes, hematologi, onkologi, njurmedicin, reumatologi eller transplantation.

Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, flexibilitet och eget ansvar.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Aferesmottagning, Karolinska Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset