medrek.se

Sjuksköterska till Akut Kärlkirurgisk våravdelning, Hjärta Kärl 3

Ansök nu

Sjuksköterska till Akut Kärlkirurgisk våravdelning, Hjärta Kärl 3

Vi utökar med flera sjuksköterskor inför vår flytt till nya lokaler på Nya Karolinska Universitetssjukhuset. Vi har en grundbemanning av flera erfarna sjuksköterskor, nu vill vi bli flera.

Om tjänsten
Vårdavdelning Hjärta Kärl 3 är en avdelning med Kärlkirurgisk inriktning. Här vårdas patienter som genomgår olika kärlkirurgiska ingrepp, både öppen kirurgi och endovaskulär behandling. Vi arbetar med en intressant patientgrupp, med många olika diagnoser. Avdelningen kommer att ha 14 vårdplatser. Då arbetar vi i tre vårdlag bestående av en sjuksköterska samt en till två undersköterskor, vilket innebär cirka 4-5 patienter per vårdlag. På avdelningen arbetar även avdelningsläkare och fysioterapeut i nära samarbete runt patienten. På dagtid finns även en vårdplaneringssjuksköterska som hjälper till med inskrivning av patienter med mera. Som sjuksköterska ansvarar du för den direkta omvårdnaden av patienterna före och efter operation. Dina arbetsuppgifter består av pre- och post-operativ vård, det är även viktigt att du tar ansvar för ditt eget arbete och är intresserad av förändringsarbete. Att arbeta för att patienterna får en god och säker omvårdnad.

Vi har en dagvårdsavdelning där vi tar emot patienter som kommer in för endovaskulära interventioner. Här arbetar vi tillsammans med hjärtavdelningen. Du kommer att rotera mellan dagvård och vårdavdelning.
Du arbetar dag och kväll, tjänsten innebär även helgtjänstgöring. 

Vi erbjuder

Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus! 
Utöver det erbjuder vi även:

  • Introduktionsutbildning. Fyra veckors inskolning.
  • Kompetensutveckling enligt kompetensstegen. Du erbjuds att gå utbildning: "Omvårdnad vid kärlsjukdomar och kärlkirurgisk/endovaskulär behandling", 7,5 Hp, Malmö Högskola
  • Kortare utbildning inom Kärlkirurgi(2 dagar)
  • Internutbildning sker löpande: föreläsningar inom området 
  • Möjlighet till att ansöka om personalbostad.
  • Kvarstannandebonus: Kvarstannandebonus innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar, om man jobbar mer än ett år. 


Vi söker dig som känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm. 
Förmåga att arbeta i ett högt tempo och ta snabba beslut och samtidigt sprida trygghet till patienterna. 
Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra och leda arbetet i din grupp.
 
Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Du bör ha erfarenhet av arbete på kirurgisk vårdavdelning då att arbeta med kärlkirurgiska patienter kräver kompetens.

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  

Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Akut Kärlkirurgisk våravdelning, Hjärta Kärl 3

Karolinska Universitetssjukhuset