medrek.se

Sjuksköterska till Akut Kärlkirurgisk våravdelning, Hjärta Kärl 3, vikariat.

Ansök nu

Sjuksköterska till Akut Kärlkirurgisk våravdelning, Hjärta Kärl 3, vikariat.

Om tjänsten
Vi utökar vår bemanning med flera sjuksköterskor då vi har flera vårdplatser i våra nya lokaler på Nya Karolinska Universitetssjukhuset. Nu har vi även sjuksköterskor som går på graviditetsledighet. Vårdavdelning Hjärta Kärl 3 är en avdelning med Kärlkirurgisk inriktning. Här vårdas patienter som genomgår olika kärlkirurgiska ingrepp, både öppen kirurgi och endovaskulär behandling. Vi  arbetar med en intressant patientgrupp, med många olika diagnoser. 
Avdelningen kommer att ha 14 vårdplatser. Då arbetar vi i 3 vårdlag bestående av 1 sjuksköterska samt 1 till 2 undersköterskor, vilket innebär ca 4-5 patienter per vårdlag. På avdelningen arbetar även avdelningsläkare och fysioterapeut i nära samarbete runt patienten. På dagtid finns även en Vårdplaneringssjuksköterska som hjälper till med in- och utskrivning av patienter mm. 

Vi har en dagvårdsavdelning där vi tar emot patienter som kommer in för endovaskulära interventioner. Här arbetar vi tillsammans med hjärtavdelningen. Du kommer att rotera mellan dagvård och vårdavdelning.
Som sjuksköterska ansvarar du för den direkta omvårdnaden av patienterna före och efter operation.  Dina arbetsuppgifter består av pre- och post-operativ vård, det är även viktigt att du tar ansvar för ditt eget arbete och är intresserad av förändringsarbete. Att arbeta för att patienterna får en god och säker omvårdnad.

 Du arbetar dag och kväll, tjänsten innebär även helgtjänstgöring. Tjänsten avser ett vikariat fram till mars 2021. 

Vi erbjuder

  •  Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus! 
  • Introduktionsutbildning. Fyra veckors inskolning
  •  Kompetensutveckling enligt kompetensstegen. Du erbjuds att gå utbildning: "Omvårdnad vid kärlsjukdomar och kärlkirurgisk/endovaskulär behandling", 7,5 Hp, Malmö Högskola
  •  Kortare utbildning inom Kärlkirurgi(2 dagar)
  • Internutbildning sker löpande: föreläsningar inom området 
  • Möjlighet till att ansöka om personalbostad.
  •  Kvarstannandebonus: Kvarstannandebonus innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar, om man jobbar mer än ett år. 

Vi söker dig som känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm. 
Förmåga att arbeta i ett högt tempo och ta snabba beslut och samtidigt sprida trygghet till patienterna. 
Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra och leda arbetet i din grupp.
 
Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska och du bör ha erfarenhet av arbete på kirurgisk vårdavdelning, att arbeta med kärlkirurgiska patienter kräver kompetens. Vi har en grundbemanning av flera erfarna sjuksköterskor, nu vill vi bli flera.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Akut Kärlkirurgisk våravdelning, Hjärta Kärl 3, vikariat.

Karolinska Universitetssjukhuset