medrek.se

Sjuksköterska till Akutkirurgi och Trauma Huddinge

Regioner
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Sjuksköterska till Akutkirurgi och Trauma Huddinge

Hos oss uppmuntras du som anställd att såväl utvecklas i din roll som att våga satsa på och växa utan hinder. Här får du den stöttning som behövs för att kunna utvecklas i den takt du önskar. Just nu söker vi en sjuksköterska som är redo att engagera sig långsiktigt i vår verksamhet. Är det här din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan!

Om oss
Hos oss vårdas patienter med akuta åkommor som behöver kirurgisk behandling. De vanligast förekommande diagnoserna är cholesystit, pankreatit, appendicit, ileus och gastrointestinal blödning men även mindre trauman som till exempel fall- och cykelolyckor. Patienterna har varierande omvårdnadsbehov och ålder, medelvårdtiden är knappt fyra dygn.

Om tjänsten
Vi är ett prestigelöst gäng och har ett hjälpsamt arbetsklimat med korta beslutsvägar. Du kommer ha en brant inlärningskurva i praktiska, kliniska moment. EDA, centrala infarter, såromläggningar och olika buk- och thoraxdränage är vanligt förekommande och du kommer ha möjlighet att träna din kliniska blick. Hos oss finns möjligheten att utvecklas inom den kirurgiska omvårdnaden samt att rotationstjänstgöra hos någon av temats andra avdelningar.

Vi erbjuder
- Som sjuksköterska är det viktigt att få en trygg start i sitt arbetsliv. När du börjar arbeta hos oss erbjuder vi dig anpassad inskolning tillsammans med erfaren kollega
- Vi uppmuntrar till vidareutbildning och högskolestudier
- Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder

Vi söker
Dig som är lösningsorienterad och trivs med teamarbete. Du bör tycka om att arbetsmiljön snabbt kan förändras och att arbetsuppgifterna behöver omprioriteras eftersom akuta händelser kan inträffa, detta medför krav på flexibilitet och förmåga att fatta nya snabba beslut.

Vi söker en sjuksköterska för en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vår verksamhet omfattas av Vårdförbundets 24/7-avtal och tjänsten innebär tjänstgöring dag, kväll och natt samt helg.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska
Meriterande: Tidigare erfarenhet av kirurgi och/eller akutsjukvård. Vidareutbildning som specialistsjuksköterska möjliggör anställning som till exempel omvårdnadsspecialist eller andra uppdrag inom verksamheten.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Akutkirurgi och Trauma Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset