medrek.se

Sjuksköterska till akutkirurgisk avdelning i Huddinge

Regioner
Utgår

2021-12-06

Ansök nu

Sjuksköterska till akutkirurgisk avdelning i Huddinge

Referens nummer

2021/2640

Vi erbjuder dig möjligheten att få jobba med högspecialiserad vård i framkant.
Vill du utvecklas
 som sjuksköterska är det hos oss du ska vara!

Om verksamheten och tjänsten
Avdelningen akut kirurgi och trauma tillhör Tema Akut och Reparativ Medicin. Temat ansvarar bland annat för ett akut omhändertagande av svårt skadade patienter och patienter med akut kirurgiska sjukdomstillstånd. Sjuksköterskor hos oss ansvarar för pre- och postoperativ vård av patienter med akutkirurgiska diagnoser. Vanligt förekommande diagnoser är cholesystit, pankreatit, appendicit, ileus och gastrointestinal blödning men även mindre trauman som till exempel fall- och cykelolyckor. Patienterna har varierande sjukdomstillstånd och ålder. EDA, centrala infarter och olika slags buk- och thoraxdränage är vanligt förekommande. Som sjuksköterska hos oss finns möjligheten att få utvecklas inom den kirurgiska omvårdnaden samt om intresse finns att rotationstjänstgöra hos någon av Temats andra avdelningar är det något vi gärna uppmuntrar till.

Vår vision är att arbetet på avdelningen skall genomsyras av robust och säker arbetsmiljö under dygnets alla timmar. Vi har korta beslutsvägar och du kan verkligen vara med och implementera och utveckla nya idéer och tankesätt.

Vi erbjuder
Som erfaren sjuksköterska får du möjlighet att vidareutveckla och fördjupa dina kunskaper.
Varje sjuksköterska har en individuell karriärplan inom en kompetensstege som består av sju steg.
På varje nivå synliggörs sjuksköterskans breda utvecklingsmöjligheter och självständiga roll. Det finns ett stort utbud av kompetensutveckling och möjligheter att exempelvis forska eller specialisera sig. Vi har ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser varje individ och strävar efter att du får de bästa förutsättningarna för din fortsatta professionella utveckling såsom:

  • Tydliga karriärvägar med möjlighet för tjänstestrukturer som till exempel Omvårdnadsspecialist, Biträdande universitetssjuksköterska och studentansvarig.

  • Individuell inskolning som är baserad på dina tidigare erfarenheter. Inskolningen planeras tillsammans med våra utbildningsansvariga och består av både teoretisk utbildning och klinisk handledning.

  • Möjlighet till specialistutbildning inom bland annat akutsjukvård.

  • Individuell kompetensutvecklingsplan tas fram tillsammans med dig för att erbjuda dig en kontinuerlig fortbildning. Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

  • Möjlighet till rotationstjänst för att utvecklas inom den kirurgiska omvårdnaden

Vi söker
Dig som är positiv och öppen. Vi har en god stämning i arbetsgruppen och lägger stor vikt vid att alla ska trivas och ha roligt på jobbet. Vidare vill vi att du är en ansvarstagande och driven person som vill vara med och utveckla både sig själva och verksamheten för att kunna bedriva en så god omvårdnad som möjligt. Du tar ansvar för både ditt eget lärande samt verksamhetens behov.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet

Meriterande: tidigare erfarenhet av kirurgi och/eller akutsjukvård. Vidareutbildning som specialistsjuksköterska, vilket möjliggör anställning som biträdande universitetssjuksköterska eller andra uppdrag inom verksamheten.

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Hälsningar Christine och Siri, omvårdnadschefer


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Huddinge

Telefon
vardforbundet.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till akutkirurgisk avdelning i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset