medrek.se

Sjuksköterska till akutkirurgisk vårdavdelning i Huddinge!

Regioner
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Sjuksköterska till akutkirurgisk vårdavdelning i Huddinge!

För ett år sen öppnades akut kirurgi och traumaavdelning på Huddinge, och nu under hösten kommer vi att flytta till helt nya och fräscha lokaler i Huddinge. I och med detta har vi ett spännande uppdrag framför oss med att fortsätta utveckla avdelningen och utöka vår personalstyrka med rätt bemanning.

Till vår avdelning har vi aktivt letat efter medarbetare som vill vara med och bygga upp verksamheten genom att förändra och förbättra vården via nya smartare och effektivare lösningar. Tycker du att detta låter intressant? Då är du varmt välkommen in med din ansökan då vi söker sjuksköterskor till vår verksamhet!

Om verksamheten och tjänsten 
Vi vårdar patienter med akutkirurgiska diagnoser. Vårdtider och vårdnivåer varierar. Omhändertagandet av denna patientgrupp förutsätter ett gott teamarbete där flera professioner ingår. Vår verksamhet tillhör Tema Trauma och Reparativ Medicin. Temat ansvarar bland annat för ett akut omhändertagande av svårt skadade patienter och patienter med akutkirurgiska sjukdomstillstånd. Trauma är en av Karolinskas huvudstrategier för framtiden.

Som sjuksköterska kommer du jobba i team tillsammans med undersköterska och läkare. Vi strävar efter att alla ska känna ansvar för hela avdelningen och även om man har huvudansvaret för utvalda patienter så är alla med och vårdar avdelningens patienter om det skulle behövas.

Hos oss 
Vi är stolta att säga att arbetsgruppen som idag jobbar här, är ett engagerat team som stöttar och hjälper varandra. Hos oss kommer du ingå i en positiv arbetsmiljö med högt i tak med närvarande chefer som jobbar med aktivt ledarskap.

Det finns möjlighet att påverka sin personliga utveckling, karriär och lön på olika sätt. Exempelvis genom kompetensutveckling med akademiska kurser, eller senior excellens med särskilda uppdrag.

Vi har på avdelningen en biträdande universitetssjuksköterska som är specialistutbildad i inläggning av olika slags infarter. Hon har nyligen startat upp ett acessteam där det finns möjlighet att få ingå och lära sig sätta picline och midline.

Vi söker 
Vi letar efter dig som ser fördelarna och trivs med teamarbete. Du vill vara med att starta något helt nytt, prova nya fräscha idéer och ser möjligheter med att testa nya arbetssätt. Vidare bör du vara bekväm med att arbetsmiljön snabbt kan förändras och att arbetsuppgifterna behöver omprioriteras eftersom akuta händelser kan inträffa. Detta medför krav på flexibilitet, omprioriteringar och nya snabba beslut.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska

Meriterande: Erfarenhet av akutsjukvård är meriterande samt möjliggör för olika områdesuppdrag.

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Hälsningar Christine och Siri, omvårdnadschefer

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska till akutkirurgisk vårdavdelning i Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset