medrek.se

logga

Sjuksköterska till Akutmottagningen på Danderyds Sjukhus

Ansök nu

Sjuksköterska till Akutmottagningen på Danderyds Sjukhus

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team och dela vår spännande tillvaro? Ta chansen att vara med från början! Vi söker just nu sjuksköterskor till oss på akutmottagningen.

Framtidens Akutklinik på Danderyds Sjukhus växer fram.

Akutsjukvård och omvårdnad. Arbetsledning och teamarbete. Logistik, flöden och arbetssätt. Kommunikation och samarbete. Fördela och prioritera, se helheten och ta beslut. Korta möten som ibland blir långa möten. Möta anhöriga, trösta, ge trygghet. Känna glädje, sorg, adrenalin och lugn. Göra skillnad. Lindra & Rädda Liv!

Under hösten 2019 stod en helt ny akut- och behandlingsbyggnad klar vid Danderyds Sjukhus. Den 26 000 kvm stora byggnaden dimensioneras för att årligen kunna ta emot upp till 95 000 akuta patienter. I den sju våningar höga byggnaden ryms utöver akutmottagningen avdelningar för operation, röntgen, IVA, HIA, intervention och sterilcentralen.

Vi trivs fantastiskt bra i våra nya lokaler som skapat nya förutsättningar avseende patientsäkerhet och arbetsmiljö. Engagemang och ansvarstagande är starka ledord för oss som har skapat den verksamhet vi har idag.

Vi söker dig legitimerad sjuksköterska som har lite längre erfarenhet och gillar teamkänsla och gemenskap.

För dig som är specialistsjuksköterska inom akutsjukvård, intensivvård, prehospitalvård och anestesi finns en spännande roll som Operativ Specialistsjuksköterska. Detta innebär att du tillsammans med dina specialistkollegor innehar en pedagogisk roll och stödjer, stöttar och handleder dina juniora kollegor. En ny spännande roll som är under uppbyggnad med stora utvecklingsmöjligheter.

För seniora (60+) sjuksköterskor kan vi erbjuda halverad obekväm arbetstid på schemat.

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta någon av våra chefer på Akutkliniken.

Vid behov kan även personalbostad erbjudas på Danderyds Sjukhus.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Akutmottagningen på Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB