medrek.se

logga

Sjuksköterska till äldreboende

Regioner
Utgår

2021-05-13

Ansök nu

Sjuksköterska till äldreboende

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Legitimerad sjuksköterska till vår verksamhet Solglimman i Glimåkra.
SOLGLIMMAN är ett vård- och omsorgsboende för personer med demenssjukdom eller omvårdnadsbehov. Vi erbjuder även hemtjänst och korttidsplatser för personer med rehabiliteringsbehov.

Solglimman har totalt 25 lägenheter om 36 kvadratmeter fördelat på tre våningar. Varje våning har ett gemensamt kök och dagrum. Utomhusmiljön är trevlig och varje avdelning har uteplatser/balkonger med trädgårdsmöbler och odlingar på sommaren.

Lunch levereras från restaurang Västergård tvärs över gatan med hemlagad och uppskattad husmanskost. Frukost och kvällsmat tillreder vi själva på boendet.

Som sjuksköterska på Solglimman arbetar du tillsammans med kollegor på enheten. Du vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med verksamhetschef, ledning och arbetslag. Som sjuksköterska har du en arbetsledande roll.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag.

Arbetstid/Varaktighet
100%. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Arbetstiden är schemalagd dagtid, månd-fred + eventuell viss beredskap.

Tillträde efter överenskommelse.
Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer sker fortlöpande. Lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson:
Luiza Gashi
Mail: luiza.gashi@ansvarochomsorg.se
Telefon: 0767--77 01 25

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till äldreboende

A&O Ansvar och Omsorg