medrek.se

logga

Sjuksköterska till äldreboende i Norrköping

Regioner
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Sjuksköterska till äldreboende i Norrköping

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 

Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Klingsbergsgatan i Norrköping.

 

Klingsbergsgatan är ett särskilt boende (SÄBO) för äldre. Verksamheten har en inriktning för personer med demens. Det finns nio avdelningar med 7 lägenheter på varje. Vi är bemannade med tre sjuksköterskor som har huvudansvar för tre avdelningar var. På varje avdelning finns ett allrum och matsalsdel med tillhörande kök. Det finns en också en gemensam balkong på avdelningen. Varje avdelning är bemannad med två undersköterskor dag- och kvällstid. Nattetid bemannas huset av fem undersköterskor.

 

Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad. Tillsammans med Verksamhetschef, bitr. Verksamhetschef och Arbetsterapeut utgör du den lokala ledningsgruppen.

 

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.  

 

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket. Körkort.

 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande, samt demensvård.

 

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas.
 

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Klingsbergsgatan kontakta:
Verksamhetschef, Tommy Larsson
Mail: tommy.larsson@ansvarochomsorg.se
Telefon: 0733-70 31 27

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till äldreboende i Norrköping

A&O Ansvar och Omsorg