medrek.se

logga

Sjuksköterska till äldreboende i Skånes Fagerhult

Regioner
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Sjuksköterska till äldreboende i Skånes Fagerhult

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 

Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Solhaga i Skånes Fagerhult.

Solhaga är ett profilboende som riktar sig till personer som har demenssjukdom med framträdande personlighetsförändringar, personer med psykiska funktionsnedsättningar och migration.

Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad. Du bör ha ett intresse för migration. Vid semester och frånvaro samarbetar vi med Ansvar och Omsorgs andra verksamhet Solglimman i Glimåkra.

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.  

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter:

Är du utbildad psykiatrisjuksköterska är det meriterande.

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: ca 100% med tjänstgöring dagtid. Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Solhaga kontakta:
Enhetschef Marie Skogsbäck
Mail: marie.skogsback@ansvarochomsorg.se
Telefon: 070-8255002

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till äldreboende i Skånes Fagerhult

A&O Ansvar och Omsorg