medrek.se

logga

Sjuksköterska till äldreboende Konstantinopel i Norrköping

Regioner
Utgår

2022-10-19

Ansök nu

Sjuksköterska till äldreboende Konstantinopel i Norrköping

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Konstantinopel i Norrköping

Konstantinopel är ett särskilt boende med 44 lägenheter, beläget i Norrköpings innerstad med närhet till både shopping, kult och vackra strövområden längs med strömmen och det gamla industrilandskapet.

Konstantinopel byggdes år 2000 och är uppdelat på fyra ljusa våningar med öppen planlösning. På våning ett finns det nio lägenheter för yngre neurologiskt funktionshindrade, på våning två är det demensboende med tolv lägenheter och på våning tre till fyra är det äldreboende med 23 lägenheter. På varje våning finns en stor inglasad balkong som är riktad mot mot den gröna innergården.

Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska hos oss leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Här kommer du vara en kugge i ett förändringsarbete där du själv och din kompetens kommer att vara en viktig del. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad. Du ingår i enhetens ledningsgrupp. 

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du behöver känna dig trygg i att leda omvårdnadspersonalen kunna delegera uppgifter och arbeta mot gemensamma mål tillsammans med omvårdnadspersonal och ledningsgrupp. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.  

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid dagtid med med tjänstgöring helgpass var sjunde helg . Tillsvidare 100% provanställning tillämpas.
 

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Konstantinopel kontakta:
Verksamhetschef, Christine Wibell
Mail: christine.wibell@ansvarochomsorg.se
Telefon: 011-28 65 80

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till äldreboende Konstantinopel i Norrköping

A&O Ansvar och Omsorg