medrek.se

Sjuksköterska till ambulansen i Norsjö

Ansök nu

Sjuksköterska till ambulansen i Norsjö

Sjuksköterska till ambulansen i Norsjö

Falck söker dig som Sjuksköterska till vår ambulansverksamhet i Norsjö i Västerbotten

”Har du nerver av stål och ett hjärta av guld? Brinner du för att hjälpa människor och ge bästa möjliga omvårdnad? Vill du ha ett fritt, betydelsefullt och spännande jobb? Då vill jag ge dig möjlighet att inta Ambulanskarriären i mitt team – Carina Rönnberg, verksamhetschef Falck Ambulans Västerbotten” 

Vi söker dig 

Vi söker Dig som är Sjuksköterska, gärna med erfarenhet av eller utbildning inom ambulanssjukvård. Du har lätt för att arbeta självständigt och tar egna initiativ. Du har samtidigt en god samarbetsförmåga och fungerar bra i team. 

Anställningen kräver en god fysik och god simkunnighet samt innehav av B-körkort. Alla nya medarbetare kommer att få genomgå introduktionsutbildning. 

Omväxlande, spännande och ansvarsfullt 

Som sjuksköterska i ambulans har du ett stort ansvar. Ambulansen är ofta först på plats och insatsen kan vara helt avgörande för patienten. Varje utryckning kräver sin speciella lösning, till skillnad från sjukhusets mer strikta rutiner. Även fast du har dina kunskaper som en stor trygghet vet du aldrig hur din arbetsdag kommer att se ut. Du vet egentligen bara att du kommer att utmanas, utvecklas och framförallt göra skillnad för andra människor varje dag. Sporrar detta dig är Falck Ambulans en fantastisk arbetsplats på många sätt. 

Vad vi kan erbjuda dig  

  • Frihet under ansvar 
  • Individuellt anpassad introduktionsutbildning 
  • Ett meningsfullt, utvecklande och omväxlande arbete 
  • En trygg, öppen arbetsplats med högt i tak som månar om medarbetarnas bästa  

Anställning 

Vi tillämpar provanställning i 6 månader innan anställningen övergår i en tillsvidareanställning.

Anställning från och med 2018-02-01.

Beredskapstjänst, 12 dygn / månad.

Ansökan 

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urvalet sker alltid löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt. Ansökan sker online på vår hemsida www.falckjobb.se

Kontakt - slå gärna en signal, så kan vi prata om våra möjligheter att samarbeta!

Carina Rönnberg 

Verksamhetschef Falck Ambulans Norrland 

Mob: +46 70 310 36 11 

Mail: carina.ronnberg@se.falck.com  

Dela detta jobb

Sjuksköterska till ambulansen i Norsjö

Falck Ambulans