medrek.se

Sjuksköterska till avdelning inom leverkirurgi och hepatologi, Karolinska

Regioner
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Sjuksköterska till avdelning inom leverkirurgi och hepatologi, Karolinska

Tycker du att Levern är fantastiskBli då vår nästa medarbetare på ME Övre Buk, Avdelning B72 och var med och driv en växande verksamhet framåt med patienten i fokus. Här bedriver vi högspecialiserad vård inom områden Leverkirurgi och Hepatologi.

Avdelning B72 har uppdraget att bedriva vård för 12 vårdplatser som flödena Leversjukdomar/Hepatologi och Levertumörer/ Leverkirurgi delar. Vi som arbetar tillsammans är sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, kliniska omvårdnadsledare, paramedicinare, en apotekare, patientflödeschef och en omvårdnadschef. Tillsammans vårdar vi kirurgiska patienter som ska eller har opererats i levern på grund av primär cancer eller metastaser samt medicinska patienter, dvs patienter med sjukdom i levern (hepatologi). Vi bedriver högspecialiserad akutsjukvård med både ett elektivt och ett akut inflöde och hos oss får du en möjlighet att utveckla en gedigen kompetens inom Hepatologi och Cancersjukvård. För dig som är ny i yrket kommer du att omhändertas av erfarna medarbetare samt av vår kliniska omvårdnadsledare och två Bitr. Universitetssjuksköterskor som utgör en stor trygghet på avdelningen.

Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling med region Stockholms kompetensstege som utgångspunkt vilken är kopplad till lönestegen.

Du får även:
Introduktion till dig som nyanställd, individuellt anpassad efter dina behov och tidigare erfarenheter och vi ser att 6-8 veckor är en rimlig tid Arbete enligt regionenens 24/7 avtal Möjlighet till att ansöka om personalbostad Tillgång till personalgym, subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid Digital internutbildning relevant för området som ett utbildningsblock under de första 6 månaderna för att få fördjupad kompetens inom Lever och Hepatologi Möjlighet att gå specialistsjuksköterskeprogrammet (60 hp), studierna bedrivs på halvfart och du behåller din grundlön under studietiden.  Vi erbjuder och premierar handledarutbildning 7,5 Hkp Alla nyanställda ska gå vår skräddarsydda 7,5 Hkp kurs i Gastroenterologi och Onkologi.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för Hepatologi och cancersjukvård, som är nyfiken och som kan se dig själv arbeta och utvecklas hos oss under en längre tid. Läs gärna om Region Stockholms kompetensstege för sjuksköterskor.

Krav: Svensk sjuksköterskelegitimation

Välkommen in med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till avdelning inom leverkirurgi och hepatologi, Karolinska

Karolinska Universitetssjukhuset