medrek.se

Sjuksköterska till avdelning R 81 Huddinge, Tema Hjärt och kärl

Regioner
Utgår

2019-01-27

Ansök nu

Sjuksköterska till avdelning R 81 Huddinge, Tema Hjärt och kärl

Vi erbjuder 

Vill Du ha ett intressant och omväxlande jobb inom hjärtsjukvården?  

Då hoppas vi att du söker dig till Tema Hjärta och Kärl i Huddinge, avdelning R 81. Vi bedriver högspecialiserad hjärtsjukvård med inriktning mot ischemi, bradykardi, kranskärl, arytmiutredning och arytmibehandling, hjärtsvikt och hjärtklaffsjukdom.  

Den gemensamma vårdenheten i Huddinge består av tre vårdytor: Hjärtintensivavdelning (HIA), Hjärtvårdavdelning samt en elektiv verksamhet. Du kommer att arbeta på R 81, den elektiva avdelningen men även rotera mot M 82, hjärtavdelningen. 

Om tjänsten 

Tjänsten är ett 6 månaders vikariat med möjlighet till en fast anställning. Arbetet är självständigt och omväxlande. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom temat. Avdelningen är en veckoavdelning som är stängd under helgen. Din arbetstid är 40 timmar/vecka med upp till två kvällar/veckan.  

På avdelningen samarbetar vi med andra hjärtenheter samt olika laboratorier och undersökningsenheter. I arbetsuppgifterna ingår, förutom sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, förberedelser av patienter inför olika undersökningar samt noggrann övervakning och omvårdnad av hög kvalitet. På vårdavdelningen vårdas 13 patienter. Det kommer att finnas möjlighet till rotation mellan de interventionslaboratorier vi har, pacemakeroperation samt elektrofysiologiska laboratoriet (ablationer m.m.).  

De som arbetar på avdelningen är sjuksköterskor, varav en koordinator, undersköterskor, samordnare och Vård Nära Service assistenter.  

Tema Hjärta och Kärl satsar just nu stort på kompetensutveckling.  

Vi söker 

Vi söker dig som känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm. Förmåga att arbeta i ett högt tempo och ta snabba beslut ena stunden och i nästa stund hålla i handen och sprida trygghet till en patient är en förutsättning för att klara arbetet. Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra liksom att du anser det viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus.  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  

Kvalifikationer  

Legitimerad sjuksköterska gärna med tidigare erfarenhet från kardiologi, akutsjukvård eller thoraxkirurgi men detta är inget krav.  

Varmt välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

------------------------------------------------------------

Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  

Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Katarzyna Isaksson 

Omvårdnadschef
 072-469 89 08

Fackliga representanter

Vårdförbundet: Rakel Amedi rakel.amedi@sll.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till avdelning R 81 Huddinge, Tema Hjärt och kärl

Karolinska Universitetssjukhuset