medrek.se

Sjuksköterska till bäckenkirurgiavdelning i Solna

Ansök nu

Sjuksköterska till bäckenkirurgiavdelning i Solna

Är du en sjuksköterska och har ett stort intresse för högspecialiserad kirurgi och vill utveckla detta? Då har du kommit rätt.


Vi erbjuder
På avdelningen har vi ett fint arbetsklimat och tycker om att ha roligt på jobbet. Vår målsättning är att erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete, där du i tätt samarbete med kollegor av olika professioner bedriver rehabilitering och behandling. Genom fungerande rutiner, delaktighet och kompetenta medarbetare skapar vi tillsammans en bra arbetsplats.

Som sjuksköterska hos oss får du minst fem veckors introduktion med ett utarbetat introduktionsprogram vi är flexibla med introduktionslängden beroende på hur mycket erfaranhet du har. Du har möjlighet till mycket kompetensutveckling och administrativa uppgifter i det dagliga arbetet hos oss.

Om tjänsten
Vi bedriver världsledande robotkirurgi och högspecialiserad vård till patienter med gynekologiska, urologiska och kolorektala sjukdomar. Vi har ett stort uppdrag inom Stockholmsregionen och är bland annat ensamutförare av kirurgi för avancerad blåscancer och avancerad rekonstruktion av urinvägarna.

Vårt främsta uppdrag är planerad kirurgi, men vi tar även emot patienter som är i behov av akut vård. Det är ett effektivt flöde på avdelningen med hög läkartillgänglighet och du får snabbt en bred kunskap och en mycket god bas att stå på.

Vår avdelning har 15 vårdplatser och i varje team om fem-sex patienter ingår en sjuksköterska och en-två undersköterskor. Vi befinner oss nu i en utvecklingsfas och planerar att succesivt utöka våra vårdplatser. Målet är att slutligen ha 20 vårdplatser öppna med samma bemanningstäthet.

Hos oss arbetar du tvåskift. (dag, kväll och helg) med ett fast schema. Är du intresserad av att arbeta natt finns det även möjlighet till detta.

Vi söker
Vi söker dig som är sjuksköterska med stort intresse för kirurgi. Du har förmågan att lyssna, förstå, sätta gränser och motivera. Du är ansvarstagande och arbetar på ett lösningsfokuserat sätt. Varierande arbetsuppgifter är för dig en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav:  Legitimerad sjuksköterska. God kunskap i svenska tal och skrift.

Förmåner
Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
Friskvårdsbidrag
Karolinskas egna personalgym

 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

- Frida, Omvårdnadschef

 

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
 

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation från socialstyrelsen.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till bäckenkirurgiavdelning i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset