medrek.se

logga

Sjuksköterska till Barn och Ungdomspsykiatriska klinikens dagvård

Regioner
Utgår

2020-10-26

Ansök nu

Sjuksköterska till Barn och Ungdomspsykiatriska klinikens dagvård

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Barn och ungdomspsykiatri har cirka 120 medarbetare, och mottagningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall/Ånge och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn- och ungdomsmedicin.

BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på bl.a. systemiskt, psykodynamiskt och kognitivt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

Nu söker vi en vidareutbildad sjuksköterska till BUP Dagverksamhet i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

På vår dag- och slutenvård arbetar vi med barn/ungdomar och deras familjer. Vår heldygnsvård bedrivs i samverkan med barnmedicin och vuxenpsykiatrin. I rollen ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt att tillsammans med dagvårdsteamet arbeta med miljöterapeutiska insatser. Vi arbetar oftast i kontaktpersonspar, en skötare och en sjuksköterska. I teamet på avdelningen finns även läkare, kurator och psykolog. Tjänsten är dagtid med viss beredskapstjänstgöring, motsvarande en vecka var 20:e vecka. Vi berättar gärna mer vid en eventuell anställningsintervju.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri eller barn- och ungdomsmedicin. Det är meriterande med yrkeserfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri eller psykiatri.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt, vi söker dig med personlig mognad, med en lugn och stabil framtoning. Du har förmågan att väga in komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Du bör vara utåtriktad och arbeta med en god teamsamverkan.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vid erbjudan om anställning skall du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer själv ett utdrag från belastningsregistret via Polisens hemsida.
Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-26


Björn OlssonUpplysningar/fackliga kontaktpersoner

Enhetschef

Telefon: +4662019251

E-post: bjorn.olsson@rvn.se

 

Anna Öhlen

Vårdförbundet

Telefon: 0725-77 52 02

E-post: anna.ohlen@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Barn och Ungdomspsykiatriska klinikens dagvård

Region Västernorrland