medrek.se

Sjuksköterska till Barnakutmottagningen i Solna

Regioner
Utgår

2019-11-03

Ansök nu

Sjuksköterska till Barnakutmottagningen i Solna

Om oss
Funktionsområde Akut Barn är ett funktionsområde som tar ansvar för barnakutsjukvården på Astrid Lindgrens Barnsjukhus på Karolinska Universitetssjukhuset. Vi har ca 250 anställda som bedriver vård, dygnet runt, på vår enhet.

På vår barnakutmottagning i Solna tar vi emot totalt cirka 50 000 barn i åldrarna 0-18 år. Vi tar emot patienter inom alla områden; kirurgi, ortopedi och medicin. Vi är även länets mottagande barnakutmottagning vid barntrauma och större olyckor.

 

Vi har ett stort och viktigt utbildningsuppdrag för både omvårdnadspersonal och läkare och tar detta uppdrag på stort allvar. Vi arbetar aktivt med att utveckla kompetensen hos våra medarbetare. Vi bedriver forskning inom såväl akutsjukvård som infektionssjukvård.

 

Om tjänsten
Vi som arbetar på Barnakutmottagningen i Solna är ett härligt gäng med mycket positiv energi och vi värnar om ett gott samarbetsklimat. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med i utvecklingen av en verksamhet med mycket positiv kraft.

Arbetsglädje och prestigelöshet är grundläggande för vårat arbete. Ett arbetspass på barnakuten innebär många möten med ett stort antal patienter och deras familjer. Som sjuksköterska arbetar du i team tillsammans med läkare och undersköterska. Teamarbetet är centralt i vårat arbetssätt och vi justerar ständigt vården för barnens bästa.

Arbetet är mycket varierande och innebär att du olika dagar alternerar mellan Barnakutmottagningens olika funktioner: triage, modularbete och larmteam. På Barnakutmottagningen finns stora möjligheter till utveckling och vidareutbildning. Handledning och introduktion anpassas utifrån din erfarenhet och dina behov.

Anställningsform: Tillsvidaretjänst med möjlighet till heltid eller deltid.

 

Vi söker

  • Dig som är engagerad i din yrkesprofession som sjuksköterska och tycker om nya utmaningar.
  • Du trivs i en omväxlande arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik!
  • Du uppskattar att arbetsdagen snabbt kan ändra karaktär beroende på de sjuka patienterna och att ha många saker på gång samtidigt.
  • Du har god samarbetsförmåga med fokus på patienten och vill sträva efter att kunna förmedla trygghet till både barnen och föräldrarna.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska.
Meriterande: Specialistutbildning och erfarenhet av barnsjukvård.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi vill bjuda in dig till den roligaste och mest spännande barnsjukvården! Introduktion anpassas utifrån din erfarenhet och dina behov.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens   

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Barnakutmottagningen i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset