medrek.se

Sjuksköterska till barnneurologimottagningen/ dagvården i Solna

Regioner
Utgår

2019-09-23

Ansök nu

Sjuksköterska till barnneurologimottagningen/ dagvården i Solna

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

 

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök.  Antalet förlossningar är cirka 8 500 varje år. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

 

Vi erbjuder 

Letar du efter en rolig och spännande arbetsplats? Vill du ingå i ett team med bred kompetens och stor utvecklingspotential? Känner du engagemang för barnsjukvården och vill du kunna påverka neurologisjukvården för barn i Stockholm? Då kan detta vara jobbet för dig! 

 

Om tjänsten  

Till vår mottagning och dagvård kommer barn och ungdomar i åldrarna 0 -18 år med diagnoser som till exempel epilepsi, muskelsjukdomar, CP, autism, ADHD, förvärvade hjärnskador och neuroinflammation. Vi har ett nära samarbete med den neuropediatriska dagvårdsverksamheten samt vårdavdelningen plan 10 i Solna. 

 

Som neurologisjuksköterska hos oss får du ett spännande, utmanande och omväxlande arbete. I tjänsten ingår infusionsbehandlingar och förberedelse inför olika undersökningar, att assistera vid muskelbiopsi, telefonrådgivning, provtagning, boka och kalla patienter från väntelistan, samt att vara kontaktperson till patienter, dess familj, assistenter och förskola/skola.

Vi följer Karolinskas vision ”Patienten först” och låter oss vägledas av värderingarna ”ansvar, medmänsklighet och helhetssyn” i vårat vardagliga arbete.  

Tjänsten avser ett vikariat på heltid under ett års tid från och med 19-08-19.

Vi söker  

  • Du är en positiv och driven person som gillar att arbeta i team men även självständigt.
  • Du är flexibel och gillar att kavla upp ärmarna för att hitta lösningar när utmaningar uppstår.
  • Du har lätt för att samarbeta, både med dina mottagningskollegor och interprofessionellt.
  • Du har ambition att hela tiden försöka hitta förbättringsmöjligheter inom din del av verksamheten - men alltid med patienten i fokus. 

 

Kvalifikationer  

Krav:

  •  Du har arbetat minst två år som legitimerad sjuksköterska.

Meriterande:

  • Specialistsjuksköterska inom barn- och ungdomssjukvård och/ eller legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom området epilepsi/neurologi.
  • Erfarenhet av dagvårdsarbete.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till barnneurologimottagningen/ dagvården i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset