medrek.se

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

 Vi erbjuder 

Letar du efter en rolig och spännande arbetsplats? Vill du ingå i ett team med bred kompetens och stor utvecklingspotential? Känner du engagemang för barnsjukvården och vill du kunna påverka neurologisjukvården för barn i Stockholm? Då kan detta vara jobbet för dig! 

Om tjänsten  

Till vår mottagning kommer barn och ungdomar i åldrarna 0 -18 år med diagnoser som till exempel epilepsi, muskelsjukdomar, CP, autism, ADHD och neuroinflammation. Vi har ett nära samarbete med den neuropediatriska dagvårdsverksamheten samt vårdavdelningen plan 10 på Nya Karolinska Solna. 

Som neurologisjuksköterska hos oss får du ett spännande, utmanande och omväxlande arbete. I tjänsten ingår telefonrådgivning, sjuksköterskemottagning och provtagning, boka och kalla patienter från väntelistan, sammottagning med läkare samt utbildning av patienter, dess familj, assistenter och förskola/skola om neurologiska sjukdomar.  

Vi följer Karolinskas vision ”Patienten först” och låter oss vägleda av värderingarna ”ansvar, medmänsklighet och helhetssyn” i vårt vardagliga arbete.  

Vi söker  

Du är en positiv och driven person som gillar att jobba i team men även självständigt. Du är flexibel och gillar att kavla upp ärmarna för att hitta lösningar när utmaningarna uppstår. Du är en bra kollega att samarbeta med, både för dina mottagningskollegor och interprofessionellt. Du har ambition att hela tiden försöka hitta förbättringsmöjligheter inom din del av verksamheten - men alltid med patienten i fokus. 

Kvalifikationer  

Du har arbetat minst två år som legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du är specialistsjuksköterska inom barn- och ungdomssjukvård och/eller legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom området epilepsi/neurologi. Erfarenhet av mottagningsarbete är önskvärd men inte nödvändigt.

Välkommen med din ansökan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt
Maria Krona 
Chefsjuksköterska
 08-517 75185

Jacoba Wennergren 
Vårdenhetschef
 08-517 774 72
 070-003 84 69

Fackliga representanter
Vårdförbundet Expedition Solna, 08-517 729 68

 

Sjuksköterska till barnneurologimottagningen i Solna

Regioner
Utgår

2018-11-05

Ansök nu

Dela detta jobb