medrek.se

Sjuksköterska till Barnregionvårdens dagvårdsavdelning, Huddinge

Regioner
Utgår

2021-03-12

Ansök nu

Sjuksköterska till Barnregionvårdens dagvårdsavdelning, Huddinge

Brinner du för att hjälpa sjukvårdens allra minsta patienter? Har du dessutom ett intresse för njursjukdomar, transplantation och blod- och immunbristsjuktoma? Trivs du med att arbeta både självständig och i team samt letar efter ett arbete där du verkligen gör skillnad? Då är det kanske dig vi söker!

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en arbetsplats full av glädje och engagemang med stora möjligheter att utvecklas och specialisera dig inom mycket intressanta områden. Hos oss ingår du i ett skickligt team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och andra hälsoproffesioner som arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga vård.

Vi träffar barn och ungdomar i olika åldrar som behandlas eller utreds för olika akuta eller kroniska sjukdomar och tillstånd. Du får möjlighet att vara med och utveckla vården för barn med njursjukdomar, blod-och immunbristsjukdomar och barn som genomgått transplantation.

Barnregionvården har regelbundet interna föreläsningar som ett led i din kompetensutveckling. Varje patientflöde har även sina olika diagnosgrupper som du som anställd kan fördjupa dig inom. I dessa grupper ingår både läkare och sjuksköterskor som tillsammans arbetar med att uppdatera riktlinjer och rutiner med mera för att förbättra vården för dessa patienter.

Som anställd på Karolinska Huddinge har du tillgång till sjukhusets egna personalgym. Om du däremot önskar träna någon annanstans så får du som anställd inom Karolinska även subventionerad friskvård.

Om tjänsten
Som sjuksköterska hos oss utför du allt från provtagningar, handhavande av centrala infarter, läkemedelsbehandlingar och belastningar samt är en viktig kontaktperson för barnen och deras familjer. Det ingår också telefonrådgivning och bokningar i dina arbetsuppgifter.

Arbetstiden är dagtid och helgfria vardagar.

Vi söker
Vi söker dig som är sjuksköterska med stort engagemang och intresse för barnsjukvård. Vi ser att du har stor empatisk förmåga och personlig mognad då du kommer att möta barn och ungdomar med livslånga sjukdomar och deras familjer.

Vi värdesätter att du är positiv, engagerad och att du delar med dig av dina kunskaper. Därtill är du självständig och trygg i ditt arbete.

Hos oss behöver du både kunna arbeta självständigt med eget ansvar och ha god kommunikation och samarbetsförmåga med barn, familjer och olika yrkesgrupper.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska eller barnsjuksköterska med flera års arbetslivserfarenhet av barnsjukvård.

Meriterande: Utbildad specialistsjuksköterska inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar och/ eller erfarenhet från barnsjukvård. Erfarenhet av hematologi och/eller onkologi.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag!

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Barnregionvårdens dagvårdsavdelning, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset