medrek.se

Sjuksköterska till Barnregionvårdens dagvårdsavdelning, Huddinge

Regioner
Utgår

2021-12-08

Ansök nu

Sjuksköterska till Barnregionvårdens dagvårdsavdelning, Huddinge

Referens nummer

2021/2861

Brinner du för att hjälpa sjukvårdens allra minsta patienter? Har du dessutom ett intresse för njursjukdomar, transplantation och blod- och immunbristsjuktomar? Trivs du med att arbeta både självständig och i team samt letar efter ett arbete där du verkligen gör skillnad? Då är det kanske dig vi söker!

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en arbetsplats full av glädje och engagemang med stora möjligheter att utvecklas och specialisera dig inom mycket intressanta områden. Hos oss ingår du i ett skickligt team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och andra hälsoprofessioner som arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga vård.

Vi träffar barn och ungdomar i olika åldrar som behandlas eller utreds för olika akuta eller kroniska sjukdomar och tillstånd. Du får möjlighet att vara med och utveckla vården för barn med njursjukdomar, blod-och immunbristsjukdomar och barn som genomgått transplantation.

Barnregionvården har regelbundet interna föreläsningar som ett led i din kompetensutveckling. Varje patientflöde har även sina olika diagnosgrupper som du som anställd kan fördjupa dig inom. I dessa grupper ingår både läkare och sjuksköterskor som tillsammans arbetar med att uppdatera riktlinjer och rutiner med mera för att förbättra vården för dessa patienter.

Som anställd på Karolinska Huddinge har du tillgång till sjukhusets egna personalgym. Om du däremot önskar träna någon annanstans så får du som anställd inom Karolinska även subventionerad friskvård.

Om tjänsten
Som sjuksköterska hos oss utför du allt från provtagningar, handhavande av centrala infarter, läkemedelsbehandlingar och belastningar samt är en viktig kontaktperson för barnen och deras familjer. Det ingår också telefonrådgivning och bokningar i dina arbetsuppgifter.

Arbetstiden är dagtid och helgfria vardagar.

Vi söker
Vi söker dig som är sjuksköterska med stort engagemang och intresse för barnsjukvård. Vi ser att du har stor empatisk förmåga och personlig mognad då du kommer att möta barn och ungdomar med livslånga sjukdomar och deras familjer.

Vi värdesätter att du är positiv, engagerad och att du delar med dig av dina kunskaper. Därtill är du självständig och trygg i ditt arbete.

Hos oss behöver du både kunna arbeta självständigt med eget ansvar och ha god kommunikation och samarbetsförmåga med barn, familjer och olika yrkesgrupper.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska eller barnsjuksköterska med flera års arbetslivserfarenhet av barnsjukvård.

Meriterande:

  • Utbildad specialistsjuksköterska inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar och/ eller erfarenhet från barnsjukvård.

  • Erfarenhet av nefrologi och/eller onkologi.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt
samarbete.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Solna

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Barnregionvårdens dagvårdsavdelning, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset