medrek.se

logga

Sjuksköterska till BB/Förlossning avd 12, Sundsvall

Regioner
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Sjuksköterska till BB/Förlossning avd 12, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Kvinnosjukvård bedriver verksamhet vid alla länets sjukhus. Där ingår förlossningsvård med cirka 2500 förlossningar per år (Sundsvall och Örnsköldsvik), gynekologisk öppenvårdsmottagning, gynekologiska operationer, kontinensmottagning, ultraljudsmottagning samt utbildning och forskning. På Sundsvalls sjukhus görs det årligen cirka 4000 ultraljud som till största del utförs av våra barnmorskor.

Inom BB/gynekologisk vårdavdelning 12 i Sundsvall arbetar ca 80 medarbetare och vi hanterar ca 1700 förlossningar per år. Förlossningen, specialistmödravården och BB- och gynekologisk-vårdavdelning i Sundsvall är samlade i gemensamma lokaler. Vi har 7 förlossningssalar och 14 vårdplatser. I vår personalgrupp finns en samlad kompetens av barnmorskor, läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi har ett nära samarbete med vår neonatalavdelning som ligger i anslutande lokaler. På vår arbetsplats arbetar vi med ständiga förbättringar i verksamheten för att skapa en god arbetsmiljö, effektiva processer och för att möta patientens behov.

Nu söker vi Sjuksköterskor till vår verksamhet i Sundsvall för vikariat fr om 2022-06-01 t om 2022-09-30 med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss har du en viktig roll i omhändertagandet av våra gynekologiska patienter. I rollen ingår exempelvis att vårda kvinnor pre- och postoperativt, vid missfall, vid gynekologisk cancer samt att ge palliativ vård. Genom att tillvarata patienternas och närståendes kunskaper och erfarenheter ger du vård av god kvalité.

Under sommaren arbetar vi varannan helg, under övriga året 2/5 helger .Du har möjlighet att påverka din arbetstidsförläggning genom att vi har önskeschema. Vi är en dygnet-runt-verksamhet, vilket innebär att du tjänstgör dag-kväll-och natt eller fasta nätter enligt schema. Vi erbjuder en poängmodell där obekväm arbetstid meriteras med lönetillägg.

Vi kan erbjuda dig som sjuksköterska en trygg start genom en genomarbetad introduktion samt goda utvecklingsmöjligheter och ett stimulerande arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare erfarenhet av kvinnosjukvård ser vi det som meriterande. För att trivas i denna roll ser vi att det är viktigt att du är en trygg och stabil person med förmåga att hantera stressiga situationer på ett kontrollerat sätt. Du har god empatisk förmåga genom att du kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation, utan att för den delen ta över personens känslor. Vi ser också att du trivs i en omväxlande miljö och ser positivt på förändringar. Självklart trivs du i samarbetet med andra och bidrar till god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du vår nya kollega?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-31

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Erica Hagman

Enhetschef

Telefon: 070-191 75 28

E-post: erica.hagman@rvn.se

 

Anna Näsberg

Vårdförbundet

Telefon: +4660181568

E-post: anna.nasberg@rvn.se

 

Karin Stenberg

Enhetschef

Telefon: +4660181068

E-post: karin.stenberg@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till BB/Förlossning avd 12, Sundsvall

Region Västernorrland