medrek.se

Sjuksköterska till Bergshamra vårdcentral

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-11-20

Ansök nu

Sjuksköterska till Bergshamra vårdcentral

Vill du arbeta hos oss i vackra Roslagen? En liten vårdcentral med stor gemenskap.
 
Om oss  
 
Vi är en liten enhet med cirka tolv medarbetare sammanlagt på båda vårdcentralerna. Varannan vecka har vi gemensamma möten, vilket ger oss stora möjligheter till ett nära och flexibelt samarbete. På Bergshamra vårdcentral arbetar tre distriktssjuksköterskor till och två undersköterskor som sköter labb samt har egna mottagningar. Vi löser mycket runt fikabordet och strävar efter gemensamma pauser för att måna om vår gemenskap. Mottagningarna har tillsammans drygt 4 000 listade patienter. Forskning och fortbildning bedrivs i samverkan och i det dagliga vårdarbetet, till gagn för både kunder och medarbetare. 
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.   
 
Om tjänsten  
Du kommer att arbeta på Bergshamra vårdcentral, men är flexibel med utbyte hos Blidö vårdcentral någon enstaka gång. Vår unika organisation där vi slagit samman primärvården och Norrtälje sjukhus ökar samarbetet med sjukhusets vårdpersonal. Du kommer att sitta med telefonarbete ( telefonrådgivning, koordinera bokning av mottagningstider, spindeln i nätet) varvat med mottagningsarbete. Det finns viss möjlighet att arbeta hemifrån med telefonrådgivning och bokning.  
Vi har i januari startat Äldremottagning där du självständigt bokar in bland annat läkemedelsgenomgång inför läkarbesök. Vi har också hjärtsviktsmottagning och har även kommit igång med demensprocess och astma/KOL-process. På Bergshamra och Blidö erbjuder vi bokade läkartider, akuttider, bokade tider hos distriktssköterskan och provtagning samt vaccinering.  
 
Tillträde i november eller enligt överenskommelse. .  
 
Om dig  
Vi söker dig som är engagerad i ditt uppdrag och vill fortsätta utveckla vår verksamhet. Kanske har du redan ett intresseområde inom hjärtvikt, astma/KOL, demens eller någon annat område? Du är specialistutbildad distriktssköterska eller sjuksköterska och arbetar självständigt och kreativt.  Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Bergshamra vårdcentral

TioHundra