medrek.se

Sjuksköterska till Bergshamra vårdcentral, vikariat

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Sjuksköterska till Bergshamra vårdcentral, vikariat

Om oss
 
Vi är en liten enhet med cirka tolv medarbetare sammanlagt på båda vårdcentralerna. Varannan vecka har vi gemensamma möten, vilket ger oss stora möjligheter till ett nära och flexibelt samarbete. På Bergshamra vårdcentral arbetar tre distriktssjuksköterskor till samt två undersköterskor som sköter labb samt har egna mottagningar. Vi löser mycket runt fikabordet och strävar efter gemensamma pauser för att måna om vår gemenskap. Mottagningarna har tillsammans drygt 4 000 listade patienter. Forskning och fortbildning bedrivs i samverkan och i det dagliga vårdarbetet, till gagn för både kunder och medarbetare. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till näst  bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting.  
 
Om tjänsten
Du kommer att arbeta på Bergshamra vårdcentral, men är flexibel med utbyte vid Blidö vårdcentral någon enstaka gång. Vår unika organisation där vi slagit samman primärvården och Norrtälje sjukhus  gör att det blir mer samarbete med sjukhusets vårdpersonal. Vi har i januari startat Äldremottagning där du självständigt bokar in för bland annat läkemedelsgenomgång inför läkarbesök. Vi har hjärtsviktsmottagning och har även kommit igång med demensprocess och astma KOL-process. På Bergshamra och Blidö erbjuder vi bokade läkartider, akuttider, bokade tider hos distriktssköterskan och provtagning samt vaccinering.
 
Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. Vikariatet sträcker sig till augusti 2019, med eventuell möjlighet till förlängning.
 
Om dig

Vi söker dig som är engagerad i ditt uppdrag och vill fortsätta utveckla vår verksamhet. Kanske har du redan ett intresseområde inom hjärtvikt, astma KOL eller demens?Du är specialistutbildad distriktsköterska/sjuksköterska och arbetar självständigt och kreativt.  Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Bergshamra vårdcentral, vikariat

TioHundra