medrek.se

Sjuksköterska till Blodcentralen Hötorget

Regioner
Utgår

2018-12-23

Ansök nu

Sjuksköterska till Blodcentralen Hötorget

Är du intresserad av att arbeta med friska människor som kommer till oss för att ge blod och av att ge dem ett gott bemötande? Då är du välkommen att söka till oss!  

Vi söker nu en sjuksköterska till en tillsvidareanställning inom vår verksamhet på Blodcentralen Hötorget. Du kommer att ha Blodcentralen Hötorget som din bas men arbete på övriga blodcentraler kan förekomma vid behov. 

Om tjänsten 

På Blodcentralen kommer du att ta hand om blodgivare som kommer hit, samt delta i arbetet runt omkring blodgivningsverksamheten. 

Vi söker 

Vi söker dig som är öppen, ansvarskännande, empatisk, noggrann och serviceinriktad med ett stort intresse för människor och av att ge våra blodgivare ett bra omhändertagande. Du har även god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt har en vilja att bidra till ett positivt arbetsklimat. 

Kvalifikationer  

Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet  

-God stickvana  

-Datorvana  

-God samarbetsförmåga  

-Goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt  

Stor vikt läggs på personlig lämplighet. 

Välkommen att söka!  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

-------------------------------------------------------------------

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Maria Av Solstråle Sténson 
Sektionschef
 0722-542637

Fackliga representanter

Vårdförbundet: Ewa Köhler, 08-585 8939

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Blodcentralen Hötorget

Karolinska Universitetssjukhuset