medrek.se

Sjuksköterska till Blodcentralen Hötorget

Är du intresserad av att arbeta med friska människor som kommer till oss för att ge blod och brinner för att ge dem ett gott bemötande?  Då är du välkommen till oss!
 
Vi söker nu sjuksköterskor för vikariat till vår verksamhet på Blodcentralen Hötorget.
 
Om tjänsten
På blodcentralen kommer du ta hand om blodgivare som kommer hit, samt delta i arbetet runt omkring blodgivningsverksamheten. Då tre av våra medarbetare ska bli föräldrar söker vi nu vikarier under deras föräldrarledighet.

Du kommer att ha Blodcentralen Hötorget som din bas men arbete på övriga blodcentraler kan förekomma vid behov.

Vi söker 
Vi söker dig som är öppen, ansvarskännande, epatisk, nogrann och serviceinriktad med ett stort intresse för människor och att ge våra blodgivare ett bra omhändertagande. 
 
Du ska ha god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt ha vilja att bidra till ett positivt arbetsklimat. 
 
Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska med minst tvårs erfarenhet.

Ytterligare krav:
-God stickvana
-Datorvana
-God samarbetsförmåga
-Goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Blodcentralen Hötorget

Karolinska Universitetssjukhuset