medrek.se

Sjuksköterska till den enda Neurokirurgiska enheten i Region Stockholm

Ansök nu

Sjuksköterska till den enda Neurokirurgiska enheten i Region Stockholm

Vi erbjuder en unik möjlighet att lära sig och utvecklas inom neurokirurgisk vård.

Söker du en spännande, utmanande och lärorik arbetsplats där du kan bygga på din kompetens inom en verksamhet med olika vårdnivåer? Har du redan erfarenhet inom omvårdnad och vill nu utvecklas inom intermediärvård? Välkommen att söka till oss!

Om oss:

På vårdavdelning Neuro 4 arbetar du med akut och elektiv neurokirurgisk vård tillsammans med ditt team bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare och hälsoprofessioner. Du växlar mellan vårdavdelningsarbete och postoperativ övervakning, och har därtill möjlighet att arbeta med strålknivskirurgi. För dig med intresse och/eller erfarenhet erbjuder vi även arbete med intermediärvård på vår avdelning.

Vår verksamhet är personaltät, vilket innebär att du alltid har kollegor på plats att fråga. Möjlighet att arbeta dag och natt eller enbart natt kan erbjudas om intresse finns.  Vår ambition är att vara lyhörda inför dina behov i schemaläggningen och tillsammans hitta lösningar som passar både dig och verksamheten!

För erfarna och nyutexaminerade kollegor har vi möjligheter att anpassa inskolning och kompetensutveckling för att ge dig förutsättningar att arbeta och utvecklas i vår verksamhet.  

Vi erbjuder:

  • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap – hos oss blir du en del av ett inkluderande och dynamiskt team.
  • Personlig inskolning anpassad efter dina tidigare erfarenheter och behov.
  • Tydliga utvecklingsmöjligheter. Vi har infört en kompetensstege som synliggör dina karriärvägar både utvecklings- och lönemässigt
  • Kontinuerlig kompetensutveckling i form av exempelvis föreläsningar på avdelningen och vår mycket uppskattade grundkurs i neurokirurgisk omvårdnad.
  • Möjlighet att söka kursen Neurosjukvård Omvårdnad på avancerad nivå (15 hp) i samarbete med Karolinska Institutet 

Vi söker dig som

  • Tar ansvar i din yrkesroll
  • Har en god samarbetsförmåga
  • Är flexibel och hanterar oförutsägbara situationer med bibehållet lugn
  • Är bekväm i att arbeta självständigt och kan prioritera rätt i ditt arbete
  • Har ett helhetsperspektiv på såväl patient och närstående. Vi lägger stor vikt vid att alla patienter och anhöriga bemöts med respekt och empati och du måste kunna hantera situationer där patienter och anhöriga är i kris. 

 Kvalifikationer

-Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.

- Erfarenhet inom akutsjukvård och/eller neurologi är meriterande 

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Vi går igenom inkomna ansökningar efter hand och kommer att kalla till intervjuer löpande under annonseringstiden.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi. Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. En omfattande forskning, utbildning och utveckling inom stora sjukdomsgrupper såsom hjärtsvikt, kranskärlssjukdom, MS (Multipel skleros) och Parkinson pågår i vår verksamhet.

Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård. Temat tar emot mer än 100 000 patientbesök per år, och varje år genomförs ca 12 500 operationer varav 4 500 är akuta. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge.

Samarbetet med andra vårdgivare nationellt och internationellt är en viktig del i vår verksamhet då vi som ledande center ofta behandlar patienter från andra län och länder. Vi samarbetar dessutom med engagerade patientföreträdare som medverkar i vårdens utvecklig och utformning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Kontakt
Anna Ericsson 
Omvårdnadschef, Neuro 4
contacticon phone 08-517 786 41

Fackliga representanter
Vårdförbundet: tel. 08-51772013, Hans-Anders Sjöstedt, hans-anders.sjostedt@sll.se

Referensnummer
171625

Dela detta jobb

Sjuksköterska till den enda Neurokirurgiska enheten i Region Stockholm

Karolinska Universitetssjukhuset