medrek.se

logga

Sjuksköterska till Diagnostiskt centrum, Örnsköldsvik

Regioner
Utgår

2023-12-31

Ansök nu

Sjuksköterska till Diagnostiskt centrum, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Diagnostiskt centrum (DC) i Örnsköldsvik tillhör närsjukvårdsområde Norr och har ett regionuppdrag. Sjuksköterskan på mottagningen jobbar både självständigt och tillsammans med läkare och sekreterare. Uppdrag som kommer till DC är standardiseradevårdförloppsremisser (SVF) och det innebär att utredningen ska ske skyndsamt. Man utreder cancer utan primärtumör (CUP) och allvarliga ospecifika symtom (AOS).

Diagnostiskt Center (DC) jobbar nära medicinmottagningen, som ansvar för patienter som tillhör de medicinska områdena Diabetes, Neurologi, Endokrinologi, Reumatologi, Gastroenterologi och fotsår.

Nu söker vi en sjuksköterska med placering inom Diagnostiskt centrum på 75%. Dagtidstjänstgöring: måndag till fredag, ledig helg och röda dagar. Vikariat till och med 2024-02-28 med tillträde omgående.
 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du dels självständigt men även i team tillsammans med läkare, undersköterskor och sekreterare. Vår arbetsplats präglas av teamarbete där man hjälps åt samtidigt som man arbetar självgående och jobbar för att driva verksamheten framåt på bästa sätt. Arbetsuppgifterna på mottagning består dels av telefonrådgivning, samordna kring patienter, administrativa uppgifter, registerregistrering men även teambesök med läkare och patient och provtagningar.

Vi vill att du ska känna dig trygg när du börjar hos oss, därför arbetar du dagligen tillsammans med erfarna kollegor och får individuellt anpassad inskolning. Vi har individuell lönesättning.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av mottagningsarbete. För tjänsten behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Vi söker dig som är positiv, glad och har ett gott bemötande. Du kan arbeta självständigt och driva mottagningen framåt. Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs i samarbetet med kollegor då stor del av arbetet sker i team med andra sjuksköterskor, läkare och undersköterskor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så skicka gärna in din ansökan idag.

Tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar!
Varmt välkommen med din ansökan.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 9999-12-31

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Lundin

Enhetschef

Telefon: 076-1372246

E-post: maria.lundin@rvn.se

 

Victoria Asplund

Vårdförbundet

Telefon: 073-2710282

E-post: victoria.asplund@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Diagnostiskt centrum, Örnsköldsvik

Region Västernorrland