medrek.se

Sjuksköterska till Ekhöjden Förenade Care

Regioner
Utgår

2022-02-20

Ansök nu

Sjuksköterska till Ekhöjden Förenade Care

Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Förenade Care Ekhöjden på uppdrag av Sundbybergs Stad. Boendet erbjuder 65 lägenheter till personer med demenssjukdom och personer med omfattande omvårdnadsbehov. Boendet ligger ca 2 km från Sundbybergs centrum, mitt emot Solvalla i ett naturskönt område.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal utifrån MAS riktlinjer och enhetens rutiner. Du ansvarar för att samordna och genomföra HSL insatser. Dokumentation sker i Treserva utifrån ICF. Vi arbetar även med kvalitetsregister såsom Senior alert, BPSD och Svenskt palliativregister.

Kvalifikationer

Svensk Legitimerad sjuksköterska med vana att dokumentera och med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Specialistkompetens som t.ex. Silviasjuksköterska, demens, geriatrik, förskrivningsrätt är meriterande.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus.

Ditt arbetssätt är flexibelt och du har förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Krav

Svensk legitimerad sjuksköterska, du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datorvana.

Arbetstid/Varaktighet

Dagtjänst med en helg på fem veckor, 100 % tillsvidareanställning.

Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.

Lön
Kollektivavtal finns.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson

Marie Dorisca

Verksamhetschef

E-post: mariek@forenadecare.com

Ansökan

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag

2022-02-20

Ansökningar behandlas löpande.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Ekhöjden Förenade Care

Förenade Care AB