medrek.se

Sjuksköterska till Endoskopimottagningen Dagtid

Regioner
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Sjuksköterska till Endoskopimottagningen Dagtid

Vi erbjuder
En trevlig arbetsplats på Karolinska i Solna. Vi delar vårdgolv med bland annat Bronkoskopin och tillsammans arbetar vi för att skapa vår gemensamma arbetsplats . Här är din erfarenhet och dina idéer viktiga.

Om tjänsten
På Funktionsenhet GI Endoskopi utför avancerade endoskopiska ingrepp. Vi bedriver både Akut och Elektiv verksamhet. Vi gör undersökningar som gastroskopier, koloskopier, endoskopiska ultraljud med finnålspunktion och PEG-inläggningar. Vi har även sköterskemottagning för PEG patienter.

Som sjuksköterska hos oss är du omvårdnadsansvarig för patienten och assisterar skopisten vid undersökningarna. Du övervakar patienter som blivit sederade. Du arbetar med tidsbokning och telefonrådgivning.

Vi arbetar med några av Sveriges främsta endoskopister och forskning och utbildning är en del av vår vardag. Vi arbetar aktivt för att säkerställa patientsäkerhet och personcentrering. Vi tar ansvar och har ett stort inflytande på vår arbetsmiljö.

Vi söker
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt till våra patienter, kollegor och arbetsuppgifter. Du sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten.

Du är ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ, du har god organisations- och planeringsförmåga.

Du har goda kommunikationsfärdigheter och är van att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier.

Du tycker om medicinsk teknik och trivs med variationen i arbetsuppgifterna, blandningen mellan det akuta och det planerade.

Även om vi tar vårt arbete på stort allvar så har vi en svaghet för personer med humor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkesvana.

Det är meriterande om du har erfarenhet av endoskopi.

Urval och intervjuer kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Endoskopimottagningen Dagtid

Karolinska Universitetssjukhuset