medrek.se

Sjuksköterska till Ferlin vårdboende

Regioner
Utgår

2022-05-30

Ansök nu

Sjuksköterska till Ferlin vårdboende

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Förenade A/S Danmark. Koncernen är privatägd med ca 6500 anställda. Förenade Care driver vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor finns i Malmö och Regionkontor i Stockholm, Uppsala och Gävle.

Sjuksköterska sökes till Ferlin i Uppsala

Ferlin är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. Ferlin är beläget i Nyby i nära anslutning till Heidenstamstorg.

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.

Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård och med ett genuint intresse för att arbeta med äldre. Du har en positiv inställning och ser hellre möjligheter än hinder. Som person är du självständig, lyhörd, ansvarstagande, tydlig samt noggrann. Vi söker dig som är kreativ och flexibel. Du ska ha god samarbetsförmåga, bidra till ett bra arbetsklimat och ha goda pedagogiska egenskaper. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska ansvarar du för medicinska bedömningar och behandlingar. Du har en arbetsledande funktion där du leder och fördelar arbetet utifrån tillgängliga resurser. Du arbetar i team tillsammans med gruppledare, fysioterapeut, arbetsterapeut, vårdhundsteam samt omvårdnadspersonal. En läkare finns också knuten till verksamheten. I tjänsten ingår också kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten. Du kommer att vara delaktig i ledningsgruppen tillsammans med verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, gruppledare, sjuksköterskor, leva Livet Inspiratör, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Arbetstid/Varaktighet

100 %. Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas. Dagtid mån-fre enligt fast schema. Helgtjänstgöring var 7:e helg ingår (7-13 lördag samt söndag). Enstaka röda dagar som infaller mitt i veckan ingår i uppdraget.

Lön

Månadslön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Lena Gustavsson, verksamhetschef, tel: 0739-015 636, e-post: lenag@forenadecare.com

Emma Bodén, biträdande verksamhetschef, tel: 072-085 70 59, e-post: emmabo@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag 2022-05-30. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Ferlin vårdboende

Förenade Care AB