medrek.se

Sjuksköterska till flöde Pankreas, slutenvården inom Tema cancer, Huddinge

Regioner
Utgår

2018-11-15

Ansök nu

Sjuksköterska till flöde Pankreas, slutenvården inom Tema cancer, Huddinge

Nu söker vi sjuksköterska till patientområde Övre buk i Huddinge! Flera av de ingrepp som genomförs hos oss är vi ensamma om i landet att utföra och den kirurgi som finns hos oss är bland den bästa i Europa. Du kommer att få en bred kompetens med varierande arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete. Vill du bli en del av vår verksamhet och sträva efter att bedriva en omvårdnad utöver det vanliga? Välkommen in med din ansökan!  

Om verksamheten  

Vi är en elektiv högspecialiserad verksamhet som tar emot patienter som ska genomgå cancerkirurgi och vårdar dem även postoperativt. Det bedrivs hos oss avancerad högspecialiserad kirurgi och undersökningar. Patienterna du kommer möta ska/har opererats för cancer i bukspottkörteln (pankreas).  

Om tjänsten  

Vi bedriver högspecialiserad omvårdnad och du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på en slutenvårdsavdelning. Exempelvis kommer du att komma i kontakt med olika typer av dränage, pumpar, EDA och centrala infarter. Vi arbetar i parvård och ansvarar för tre-fyra patienter. Vår verksamhet bedrivs i nyrenoverade lokaler på Huddinge sjukhus. 

Hos oss arbetar vi med förmånliga arbetstidsmodeller och har föreläsningar varje vecka. Vi tillämpar olika scheman samt andra mycket förmånliga alternativa schemalösningar.  

Vi söker både dig som vill arbeta dag/kväll eller treskift. Även du som önskar att arbeta natt är välkommen att söka. 

Vi söker  

Du trivs i en föränderlig miljö, och kan själv komma med förändrings- och förbättringsförslag.  

Du kommer i ditt arbete att möta svårt sjuka patienter och deras anhöriga. Det kräver att du har en god empatisk förmåga att möta människor i kris. Du är ansvarstagande, värdesätter teamarbete och vill vara delaktig i att utveckla cancervården. Andra personliga egenskaper vi värdesätter är kommunikationsförmåga, samarbetsförmåga samt att du är initiativtagande.  

Vi förväntar oss att du arbetar enligt Karolinskas grundvärderingar – ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.  

Kvalifikationer  

Krav: Legitimerad sjuksköterska.  

Meriterande: Tidigare erfarenhet av akutsjukvård samt specialistutbildning inom relevant område.  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Malin Seimyr 
Omvårdnadschef
 072-5981485

Anna Arén 
Omvårdnadschef
 072-4682277

Fackliga representanter
Vårdförbundet Expedition Huddinge, 08-585 803 50

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till flöde Pankreas, slutenvården inom Tema cancer, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset