medrek.se

Företagshälsan i Jönköping söker företagssköterska för timanställning med tillträde på kort varsel

Företagshälsan i Jönköping är en ackrediterad företagshälsovård som verkat i regionen i över 40 år. Vi är en del av Prima Vård-koncernen som också har primärvårdsverksamhet i Jönköping, www.primavard.se.

Vi är tolv medarbetare och utgår från en stor enhet i Jönköping och tre tillhörande filialer i Bankeryd, Huskvarna och Torsvik. Våra kunder är övervägande från privat sektor, men också en del offentliga. Företagssköterska är vår största yrkesgrupp med fem medarbetare.

Företagshälsan i Jönköping är en trivsam arbetsplats i trevliga lokaler. Vi erbjuder en humanistisk företagskultur med tydliga förväntningar och eget ansvar. Vår främsta tillgång är medarbetarnas kompetens. Vår övertygelse är att alla vill göra ett gott arbete och utvecklas genom att var och ens förutsättningar tas till vara.

Din profil

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska, gärna med företagssköterskeutbildning och/eller erfarenhet av företagshälsovård. Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, har en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och promotivt sätt. Vi ser också att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt samt god social kompetens och ett intresse att arbeta i team.

Arbetsuppgifter

Som timanställd har du framför allt arbetsuppgifter som frisk- och hälsoundersökningar, lagstadgade undersökningar, vaccinationer och drogtester.

Arbete på alla våra enheter ingår i tjänsten.

Anställning

Timanställning (tillfällig visstidsanställning). Behovet under våren uppskattas till cirka 50% och det kommer sannolikt att finnas behov även framöver.

Tillträde enligt överenskommelse med möjlighet att börja direkt.

Låter detta intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt brev.  Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt. Vill du veta mer kontakta verksamhetschef Paulina Lilja, paulina.lilja@primavard.nu 

Sjuksköterska till Företagshälsan i Jönköping

Företag Prima Vård AB
Regioner
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb