medrek.se

Sjuksköterska till gastro mottagning/dagvård

Ansök nu

Sjuksköterska till gastro mottagning/dagvård

Är du sjuksköterska och har ett intresse av att arbeta med inflammatioriska tarmsjukdomar och vill bli en del av vårt team? Då är det kanske dig vi söker. 

Vi erbjuder 
Ett intressant och spännande arbete på vår Gastro mottagning/dagvård där du får möjlighet att arbeta i team med sjuksköterskor, undersköterska och läkare. Arbetet är dagtid, måndag till fredag. Vi erbjuder dig ett individuellt anpassat introduktionsprogram samt möjlighet till kompetensutveckling utifrån dina behov. 

Om tjänsten
Medicinska enheten Gastro, Hud och Reuma bedriver högspecialiserad vård och forskning. Inom Gastro utreder och behandlar vi patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar. Vårt mål är att skapa ett IBD-centrum och behöver då förstärkning till vårt team. Tjänsten innefattar rotation mellan dagvård och mottagning. Arbetsuppgifterna är lärorika och utmanande och du kommer ständigt att utvecklas i din sjuksköterskeroll.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Dagvård: Arbete med olika infusioner/biologiska behandlingar.
  • Mottagning: Assistans vid läkarmottagning och sigmoideoskopier, telefonrådgivning, hantering av e-tjänster samt administrativa uppgifter så som att boka, kalla patienter, samordna, bevaka prover med mera. 

Tjänsten som vi utlyser är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi söker 
Dig som är intresserad av inflammatorisk tarmsjukdom. Vi värdesätter personlig mognad. Som person är du trygg, stabil och har förmågan att arbeta självständigt men du behöver även ha en stark känsla för teamarbete för att kunna vara med och utveckla verksamhetens mål och tillsammans med kollegor förbättra arbetssätt och flöden. Du är empatisk och lyhörd och sätter patienten i centrum. För dig är patientsäkerhet viktigt och du vill få patienten att känna engagemang i sin egenvård.

 Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av dagvård/mottagningsarbete. Vidareutbildning och/eller erfarenhet av gastroenterologisk vård och omvårdnad är meriterande.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag.
 
Vi ser fram emot din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till gastro mottagning/dagvård

Karolinska Universitetssjukhuset