medrek.se

Sjuksköterska till Gastroenterologi och endokrinologi i Solna

Regioner
Utgår

2022-09-27

Ansök nu

Sjuksköterska till Gastroenterologi och endokrinologi i Solna

Är du legitimerad sjuksköterska med stort intresse för att utvecklas inom både medicinsk och kirurgisk vård? Vi öppnar nu upp fler vårdplatser och behöver därför utöka vårt härliga team med fler kollegor. Välkommen till Gastroenterologi och Endokrinologi!

Vi erbjuder

 • Du som är nyanställd ska få en individuellt anpassad introduktion efter dina behov (​Vi följer ett introduktionsprogram som sträcker sig över 1 år) 

 • Fördjupade kunskaper inom nutrition, smärtbehandling och vätskebalans

 • Högspecialiserad vård där vi är ensamutövare inom regionen när det kommer till vissa endokrinologiska och gastroenterologiska diagnoser och behandlingar

 • Erfarenhet av kirurgisk omvårdnad samt sigmoskopier

 • Personlig utveckling för att skapa en bredd i din yrkesutövning som sjuksköterska 

 • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare

 • Erfarna kollegor

 • Klinisk och akademisk vidareutveckling för all vårdpersonal, bland annat genom regionens kompetensstege. Eftersom vi är en stor organisation kan vi även erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom medarbetarnas specialkompetenser och yrkesroller 

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

”Intressanta och spännande diagnoser där omvårdnaden verkligen gör skillnad!” Sjuksköterska med läkemedelsansvar och omvårdnadsansvarig Endokrin, Erika Wing 

Vårdavdelning Gastroenterologi och Endokrinologi i Solna har nya, fräscha, moderna lokaler. Vi har ett akut intag för patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, motilitet och endokrinologiska sjukdomar. Vi har även ett mindre elektivt intag för patienter som genomgår endoskopiska undersökningar. Våra patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar behandlas medicinskt primärt men kan komma behöva kirurgiska åtgärder. Avdelningen ansvara för dessa patienters omvårdnad pre- och postoperativt samt ett mindre elektivt flöde av gastrokirurgi. Ständigt arbetar vi med förbättringar vilket innebär att vi har möjlighet att vara med och påverka för att hela tiden utveckla omvårdnaden och våra arbetssätt. Alla kompetenser behöver samverka i team för att erbjuda våra patienter ett riktigt bra bemötande samt den bästa tänkbara medicinska vården och omvårdnaden.  

Om tjänsten

Hos oss så ligger stort fokus på omvårdnad med patienten först. I ditt arbete bedömer du patienternas omvårdnadsbehov. Du förutser och förebygger eventuella försämringstillstånd och komplikationer samt planerar för att utföra adekvata åtgärder. Du kommer få fördjupade kunskaper inom nutrition, smärtbehandling och vätskebalans.

Vi vårdar patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, motilitetsstörningar, endokrinologi och gastrokirurgi. Kombinationen av olika patientflöden gör att du som sjuksköterska får en bred kompetens och unik möjlighet till tvärfunktionellt lärande.

Målet är att erbjuda våra patienter en personcentrerad vård som präglas av att vi arbetar tillsammans i multidisciplinära och multiprofessionella team.

Vi söker dig som vill jobba dag/kväll/helg. (2 helger av fem)

Vi söker dig som:

 • har ett stort intresse för omvårdnad inom gastroenterologi och endokrinologi samt vill utvecklas inom kirurgisk omvårdnad.

 • förstår vikten av att kunna kommunicera och samarbeta samt trivs med skiftande tempo och arbetsuppgifter.

 • är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det
  personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till varje unik situationen.

 • har mod att agera efter din egen övertygelse.

 • ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser även till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

 •  är lösningsorienterad, ser möjligheten i att kunna vara med och påverka och vill testa nya arbetssätt, samt  vara öppen för flexibla lösningar och vid behov kunna ställa om i ditt arbete.

 • Du får gärna vara intresserad av utvecklingsarbete då det finns stor möjlighet för våra anställda till att påverka och delta i olika projekt och i arbetsgrupper. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska

Meriterande: Erfarenhet av Gastromedicin/Endokrinologi och Kirurgi samt erfarenhet av slutenvård 

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Läs mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-inflammation-och-aldrandeon/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Gastroenterologi och endokrinologi i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset