medrek.se

Sjuksköterska till Gastromottagningen i Huddinge

Regioner
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Sjuksköterska till Gastromottagningen i Huddinge

Är du sjuksköterska och letar efter nya utmaningar men där du endast behöver arbeta kontorstider? Brinner du för att alltid sätta patienten först och har ett stort intresse för neurogastro och IBD? Då är det kanske dig vi söker. 
 
Vi erbjuder  

  • Intressant och spännande arbete inom vår Gastroenterologiska verksamhet med inriktning Neorogastropatienter. 
  • Arbetstid: dagtid, måndag till fredag.
  • Individuellt anpassat introduktionsprogram samt möjlighet till kompetensutveckling utifrån dina behov. 

Om tjänsten
I Huddinge har vi vår Neurogastromottagning där vi utreder och behandlar olika former av tarmdysmotilitet som beror på neuromuskulära sjukdomar i mag- och tarmkanalen eller är följdtillstånd till systemiska sjukdomar. Vi sköter också patienter med ovanliga gastrointestinala sjukdomar. Många av de ovanliga sjukdomarna är medfödda men några, som kort-tarmsyndrom och sekundär nutritionssvikt kan uppstå först i vuxen ålder. Utredning för denna specifika patientgrupp görs på Gastrolab, här bedömer vi motorikstörningar och tarmfysiologi. Du kommer i ditt arbete att ha ett nära samarbete med de sjuksköterskorna som arbetar på gastrolab. 

Som sjuksköterska på Neurogastromottagning är du spindeln i nätet med ansvar för mottagning, bokningar, telefonrådgivning samt självständiga sjuksköterskebesök med både injektioner och infusioner. Arbetet innebär teamarbete men också en stor del självständigt arbete och ansvar, du kommer även vara delaktig i utvecklingen av verksamheten. Arbetsuppgifterna är lärorika och utmanande och du kommer ständigt att utvecklas i din sjuksköterskeprofession. 
 
Vi söker 
Dig som är intresserad av gastroenterologi. Vi värdesätter personlig mognad. Som person är du trygg, stabil och har förmågan att arbeta självständigt men du behöver även ha en stark känsla för teamarbete för att kunna vara med och utveckla verksamhetens mål och tillsammans med kollegor förbättra arbetssätt och flöden. Du är empatisk, lyhörd och sätter alltid patienten i centrum. För dig är patientsäkerhet viktigt och du vill få patienten att känna engagemang i sin egenvård.

Kvalifikationer 
Krav:

  • legitimerad sjuksköterska
  • erfarenhet av både klinisk arbete

Meriterande:

  • erfarenhet inom omvårdnad av patienter inom Neurogastro eller IBD
  • erfarenhet av arbete med psykisk ohälsa, personcentrerat förhållningssätt och coping strategier

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev 
2. CV
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion omfattar flera internmedicinska specialiteter samt infektion, reumatologi och hudsjukdomar. Vården är organiserad i 16 patientflöden baserade på likartade diagnoser. Temat har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning.

Patientflödena är samlade i fem medicinska enheter. Temat ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Till temat finns idag kopplat ett femtiotal forskargrupper. Hos oss är alla medarbetare (ca 1200st) viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.


Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Gastromottagningen i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset