medrek.se

logga

Sjuksköterska till Geriatrik, Neurolog och Osteoporosmottagning, Sundsvall

Regioner
Utgår

2023-02-15

Ansök nu

Sjuksköterska till Geriatrik, Neurolog och Osteoporosmottagning, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Vi söker nu en sjuksköterska för en tillsvidareanställning på heltid. Denna tjänst är en delad tjänst med 50% på osteoporosmottagning och 50% på mottagning för geriatrik och neurologi. Båda dessa mottagningar ligger inom verksamhetsområdet Geriatrik, neurologi och rehabilitering.

Arbetsuppgifter

Mottagningen för geriatrik och neurologi tar emot patienter för bedömning, utredning och behandling geriatriska och neurologiska sjukdomar tex demens, MS, Parkinson och epilepsi. Arbetet består till stora delar av telefonrådgivning och administrativa uppgifter såsom att planera, boka och assistera vid läkarbesök. Våra sjuksköterskor har egna mottagningsbesök för vissa patientgrupper. Mottagningen är indelad i sektioner men vi arbetar med samverkan och hjälper varandra för att kunna möta behovet hos våra patienter.

Osteoporosmottagningen är en mindre mottagning som bedömer, behandlar och arbetar med förebyggande information om just benskörhet. På mottagningen utförs även DXA-undersökningar (undersökning för att mäta bentäthet).

Kvalifikationer

Vi söker dig som är:
- Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av att arbeta med mottagningsverksamhet.
- Bekväm med att arbeta självständigt men gärna samarbetar i team.
- Flexibel och med kort varsel kan växla arbetsuppgifter
- Positiv till utvecklingsarbete
- Glad och har ett gott bemötande mot kollegor och patienter

Tycker du som vi att arbetsklimatet är viktigt så välkomnar vi din ansökan snarast då urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-15

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna Zetterberg

Enhetschef

Telefon: +46730371302

E-post: anna.zetterberg@rvn.se

 

Anna Berglund

Vårdförbundet

E-post: anna.berglund2@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Geriatrik, Neurolog och Osteoporosmottagning, Sundsvall

Region Västernorrland