medrek.se

Sjuksköterska till Gynekologisk canceravdelning, Solna

Regioner
Utgår

2018-12-17

Ansök nu

Sjuksköterska till Gynekologisk canceravdelning, Solna

Vill du ha ett intressant och omväxlande arbete med patienter som har gynekologisk cancer? I oktober 2018 flyttade vi in i nya sjukhusbyggnaden C9:27 och inom patientområde Bäckencancer är vi i full gång med att fortsätta utvecklingen av vår verksamhet. Vill du ta chansen att vara delaktig när vi skapar nya arbetssätt för att optimera och utveckla framtidens cancervård där patienten kommer först? Välkommen att söka till oss på Gynekologisk canceravdelning!

Om tjänsten och vår verksamhet 

Patientområde Bäckencancer är Tema Cancers största område. På Gynekologisk canceravdelning vårdas patienter som genomgår högspecialiserad gynekologisk cancerkirurgi. I det dagliga arbetet ingår förberedelse inför operation samt omvårdnad efter operation, mobilisering, skötsel av dränage, sår, stomier med mera. 

Du kommer erbjudas individuell inskolning. För att underlätta det patientnära arbetet finns det resurspersoner i form av samordnare, bemanningsassistent och omvårdnadschefer.  

För att utvecklas i din yrkesroll erbjuder vi mentorskap, vidareutbildning på arbetstid, kontinuerlig fortbildning och möjlighet till omvårdnadsforskning. Arbetstiderna är dag/kväll samt helgtjänstgöring två av fem helger.  

Vi söker dig som är intresserad av cancervård och vill utvecklas inom området. Du skall ha en förmåga att arbeta självständigt men också en stark känsla för teamarbete och en god samarbetsförmåga. Självklart delar du Karolinska Universitetssjukhusets värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.  

Kvalifikationer  

Krav: Legitimerad sjuksköterska.  

Meriterande: Meriterande är specialistutbildning inom onkologi, kirurgi eller annan relevant specialistutbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  

Urval och intervjuer sker löpande.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Angelica Crambert 
Omvårdnadschef
 072-5815893

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Anne Danielsson 070-0891790

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Gynekologisk canceravdelning, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset