medrek.se

logga

Sjuksköterska till Hälsocentralen Nyland, Sommaren 2024

Regioner
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Sjuksköterska till Hälsocentralen Nyland, Sommaren 2024

Arbetsplatsbeskrivning
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Väster har kommunerna Kramfors och Sollefteå som upptagningsområde och är tillsammans med närsjukvårdsområde norr och söder regionens organisation för att ge den vård som invånarna behöver ofta.

I Närsjukvårdsområde Väster ingår förutom 5 hälsocentraler, verksamheter på Sollefteå sjukhus, akutmottagning, medicin, kardiologi, geriatrik och rehabilitering och neurologi samt länsövergripande uppdrag. Länsuppdragen är 1177 (vårdguiden på telefon), Ungdomsmottagningarna, FBHV (Föräldra- och barnhälsovårdspsykologerna), Barn och ungdomsentrén 7-17 år psykisk hälsa och Livsstilmedicin Österåsen.

Närsjukvårdsområde Väster har i uppdrag att ge patienterna vård i en sammanhållen vårdkedja som innefattar en väl utvecklad och fördjupad samverkan med länssjukvård, övriga sjukhusspecialiteter och kommuner inom det geografiska området. Närsjukvårdsområde Väster har ca 300 medarbetare och 4 verksamhetschefer.

Hälsocentralen Nyland är belägen mitt i Världsarvet Höga Kusten med den underbara och nära naturen som det erbjuder av olika upplevelser: Dessutom har centralen en fantastisk utsikt över Ångermanälven och huset inrymmer även ett Apotek och kommunens hemtjänstpersonal.

Välkommen att förstärka vårt team under sommaren 2024! Vi söker nu en sjuksköterska till vår hälsocentral för ett sommarvikariat på heltid. Start sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga uppgifter på läkarmottagning såsom mottagningsarbete och telefonrådgivning. Hos oss bli du en del av en arbetsgrupp bestående av allmänläkare, ST-läkare, fysioterapeuter, undersköterskor, medicinska sekreterare, kuratorer och andra sjuksköterskor. På annan hälsocentral sitter även dietist, arbetsterapeut och psykolog som samarbetar med vår enhet.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dig och arbeta med olika patientgrupper i en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller har vidareutbildning till distriktssköterska. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och övriga språkkunskaper är meriterande. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom primärvården.

Som person är du självgående och strukturerar och driver ditt arbete framåt. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och förblir lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till Hälsocentralen Nyland, Sommaren 2024

Region Västernorrland