medrek.se

logga

Sjuksköterska till hemodialys på Löwenströmska sjukhuset Danderyds sjukhus

Regioner
Utgår

2022-02-10

Ansök nu

Sjuksköterska till hemodialys på Löwenströmska sjukhuset Danderyds sjukhus

Sjuksköterska till hemodialys på Löwenströmska sjukhuset Danderyds sjukhus

Vi söker dig leg sjuksköterska som har stort intresserad av patientutbildning och långvariga vårdkontakter. Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak, goa kollegor och närvarande chefer.

I Sverige beräknas tio procent av befolkningen ha någon form av njursjukdom vilken räknas som en av de stora folksjukdomarna.

Vårt anställningserbjudande

 • Vi hjälper dig att bygga upp din njurkompetens, om så behövs, så att du blir en ännu vassare och tryggare sjuksköterska.
 • Gedigen och individuellt anpassad inskolning utifrån din kompetens.
 • Hos oss får du får en rimlig arbetsbelastning med utrymme för
  återhämtning.
 • Tydliga karriärvägar kopplade till kompetensstege inom njurmedicin och/eller medicinsk specialistvård.
 • Möjlighet till kombinationstjänst mot andra specialiteter inom vårt verksamhetsområde.
 • Kvarstannandebonus.

Kompetensutveckling:

 • Regional utbildning inom njursjukvård.
 • Vi ser positivt på önskan om vidareutbildning inom specialistkompetensområden som gynnar vården av våra patienter, som till exempel specialistsjuksköterska inom akutsjukvård, medicinsk vård eller palliativ vård.
 • Interna föreläsningar.
 • Klinikövergripande utvecklingsdagar.
 • Digitala utbildningar via tex Lärtorget.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att hjälpa patienterna i genomförandet av deras dialysbehandling. Patienterna dialyserar sig mellan 3–5 gånger i veckan. Vi lägger stort fokus på att utbilda patienterna i deras sjukdom och behandling då vi vet att ju mer du kan om din sjukdom och behandling desto mindre negativ påverkan får det på ditt liv.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska.

Personliga egenskaper

Du har en positiv grundinställning och ser lösningar istället för problem. Du är prestigelös och mottaglig för ny kunskap samt att du frikostigt delar med dig av ditt kunnande och erfarenhet till kollegor och patienter.

Övrigt

 • Tillsvidareanställning, helgtjänstgöring och kvällar ingår, ca var tredje helg och en kväll per vecka.
 • Tillträde efter överenskommelse.
 • Arbetstidsmått 38,15 tim/vecka

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

 

Medicinsk specialistvård har cirka 300 medarbetare. Kliniken inkluderar Njurkliniken, Diagnostiskt centrum, Endokrinsektionen, Reumatologiska kliniken, Gastroenterologiska sektionen och Hudkliniken. Inom verksamhetsområdet finns tre vårdavdelningar och vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet som innefattar dialysmottagningar. Utöver ovannämnda uppdrag har verksamhetsområdet ett undervisnings- och forskningsuppdrag som bedrivs i samarbete med bland annat institutionen för kliniska vetenskaper, Danderyds sjukhus - Karolinska Institutet (KIDS).

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm Jobba i Region Stockholm - Region Stockholm

Publicerad den 11 januari 2022

 

Dela denna sida på facebook, öppnas i ny flik. Dela denna sida på twitter, öppnas i ny flik. Dela denna sida på linkedin, öppnas i ny flik. Skriv ut sidans innehåll

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till hemodialys på Löwenströmska sjukhuset Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB