medrek.se

Sjuksköterska till hemsjukvården på vackra Österlen!

Ansök nu

Sjuksköterska till hemsjukvården på vackra Österlen!

Om arbetsplatsen

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Snart är vi fulltaliga - men först måste vi få tag på dig.
Vi är ett härligt gäng sjuksköterskor med stor erfarenhet och bra gruppdynamik. Vi söker nu en ny kollega. I vårt jobb har vi stora möjligheter att få vara med att påverka och utveckla vår enhet.
Vi erbjuder ett spännande arbete i en utvecklande miljö.
Vi arbetar med målet att ständigt att ha en samlad kompetens av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, assistenter Rehab samt fixartjänst.
Vår närhet till varandra, vår stora kompetens och vår samlade erfarenhet, ger oss möjligheter till att ge patienterna vård med mycket god kvalitet och hög service.
Vi erbjuder mentorskap för alla nyanställda sjuksköterskor samt en individanpassad introduktion.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i vårt team tillvaratar du det friska hos varje individ, du tillgodoser individuella omvårdnadsbehov samt ger hälso- och sjukvård. I din viktiga roll ansvarar du för egna bedömningar samt utför och leder hälso- och sjukvårdsinsatser. Arbetsuppgifterna består bland annat av vård- och omsorgsplanering, hälso- och sjukvårdsinsatser, delegering, och läkemedelshantering. Dokumentation sker i verksamhetssystemet Procapita. I arbetet ingår också att handleda, leda och delegera medarbetare i medicinska frågor.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, distriktssköterska eller specialistsjuksköterska med inriktning äldre, gärna med erfarenhet sedan tidigare av hemsjukvårdsarbete men detta är inget krav.
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Som person är du strukturerad, med förmåga att prioritera och fatta snabba beslut. Du är intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm. Du förenar självständigt arbete med en god förmåga att samarbeta.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort och körvana med bil med manuell växellåda är ett krav.
Erfarenhet krävs.

Erfarenhet krävs

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löpande rekrytering

 

Ansökan

Ansök senast: 2020-01-31

Referensnummer: A926008 - 2020

Dela detta jobb

Sjuksköterska till hemsjukvården på vackra Österlen!

Simrishamns Kommun - Socialförvaltningen