medrek.se

Sjuksköterska till hemsjukvården ref nr 19/55

Regioner
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Sjuksköterska till hemsjukvården ref nr 19/55

Välkommen till Smedjebackens kommun!

I vår kommun strävar vi efter att erbjuda en arbetsmiljö där du som ny medarbetare ska känna dig väl mottagen, kunna vara delaktig och få möjligheter till ett gott arbetsliv. Det är viktigt för oss att alla känner sig delaktiga då kommunen vill främja jämställdhet, jämlikhet och integration. Vi är en kommun som ser värdet i det arbete vi gör och brinner för att ta hand om våra äldre, barn/ungdomar och ge god service till våra kommunmedborgare. Vi är en kommun som präglas av prestigelöshet och korta beslutsvägar.

Det är viktigt för oss som arbetsgivare att bemöta våra medarbetares idéer och ta tillvara på deras kompetens på bästa sätt. Smedjebacken kännetecknas som en välkomnande kommun med bra kollegor, god kommunikation samt att medarbetare får vara sig själva. En kommun där medarbetare sprider arbetsglädje mellan varandra. Detta är en av många anledningar till varför våra medarbetare väljer att stanna kvar en längre tid i Smedjebackens kommun.

Vi tror att tillsammans kan vi alla leva upp till vår värdegrund där välkomnande, trygghet, framtidstro och engagemang är våra ledord. 

Hemsjukvården i Smedjebacken är i en stabil fas vad gäller uppdrag och arbetsuppgifter. Vi är idag ett team med Undersköterskor, Sjuksköterskor, Sjukgymnaster, Arbetsterapeuter. Vi har mycket gott samarbete med primärvården. Vi har fått väldigt fina utvärderingar av studenter och andra elever. Målet är att bli Sveriges bästa hemsjukvård. Vi är nära nu.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registrering av CV var god kontakta Webcruiter kundservice

Arbetsuppgifter

Dagpersonal arbetar i ett av 4st team där 4 sjuksköterskor samt en sjukgymnast och en arbetsterapeut arbetar tillsammans. Varje sjuksköterska har ett eget område i teamet och teamledare ser tillsammans med teamet till att arbetsfördelningen är bra för samtliga.  Du ska kunna arbeta självständigt med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter och samtidigt se dig som en del av teamet. I tjänsten ingår också att du deltar i omvårdnadsarbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte med utgångpunkt ifrån HSL. 
Vi arbetar utifrån kollegial handledning för nattpersonal en timme innan arbetspass. 
Helgtjänstgöring är var fjärde helg! 

Tjänsten gäller dagtjänst.

Kvälls och helgarbete ingår. (var 4:e helg) 
Natt/dag tjänst. 
  
Vid nattarbete har vi det nya avtalet med vårdförbundet 34,2 timmar/veckan. 
Tillträde efter överenskommelse. 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska 
B-körkort

Meriterande är: 
Specialistutbildning ex Vård av äldre, Distriktsköterska. 
Erfarenhet från primärvård/Hemsjukvård 
Vi förväntar oss att du är en glad, positiv person som funkar i ett team. Den kunskap du saknar fyller vi på. 

En merit är finsktalande.

Personliga egenskaper

Vi förväntar oss att du är en glad, positiv person som funkar i ett team.

Vi erbjuder

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Annelie Ekström
Teamledare Morgårdshammar
 0240-66 00 14

Therese Johansson
Enhetschef
 0240-66 03 41

Benita Eriksson
Teamledare Söderbärketeamet
 0240-66 00 16

Helena Karlsson
Vårdförbundet
 0240-66 00 38

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till hemsjukvården ref nr 19/55

Smedjebackens kommun