medrek.se

Sjuksköterska till Hjärta Kärl avd 1, kärlsjukdomar

Regioner
Utgår

2018-12-02

Ansök nu

Sjuksköterska till Hjärta Kärl avd 1, kärlsjukdomar

Tema Hjärta Kärl består av olika patientområden varav Kärlsjukdomar är ett av dessa. Vi finns på Nya Karolinska Sjukhuset, vi delar avdelning med HIA/Hjärtsjukdomar. Vår enhet på avd 1 är en kärlkirurgisk vårdavdelning, här vårdas patienter som genomgår olika kärlkirurgiska ingrepp, både öppen kirurgi och endovaskulär behandling. Vi arbetar med en intressant patientgrupp, de har ofta många olika diagnoser. Här kan du lära dig mycket.  

Om tjänsten

Avdelningen har 12 vårdplatser, vi delar upp oss i team, bestående av 1 sjuksköterska + 2 undersköterskor . På avdelnigen arbetar även avdelningsläkare och fysioterapeut i nära samarbete runt patienten. På dagtid finns även en resurssjuksköterska som tar hand om inskrivning av patienter mm.  Vi har även en dagvårdsavdelning där vi tar emot patienter som kommer in för endovaskulära interventioner. Här arbetar vi tillsammans med hjärtavdelningen. Du kommer att rotera mellan dagvård och vårdavdelning.  

Som sjuksköterska ansvarar du för den direkta omvårdnaden av patienterna före och efter operation. Dina arbetsuppgifter består av pre- och post-operativ vård, det är även viktigt att du tar ansvar för ditt eget arbete och är intresserad av förändringsarbete. Att arbeta för att patienterna får en god och säker omvårdnad.

Du arbetar dag och kväll, tjänsten innebär även helgtjänstgöring.  

Vi erbjuder  

Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus!  

  • Introduktionsutbildning. Fyra veckors inskolning  
  • Kompetensutveckling enligt kompetensstegen. Du erbjuds att gå utbildning: "Omvårdnad vid kärlsjukdomar och kärlkirurgisk/endovaskulär behandling", 7,5 Hp, Malmö Högskola  
  • Kortare utbildning inom Kärlkirurgi(2 dagar)  
  • Internutbildning sker löpande: föreläsningar inom området  
  • Möjlighet till att ansöka om personalbostad.  
  • Kvarstannandebonus: Kvarstannandebonus innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar, om man jobbar mer än ett år.

Vi söker dig som känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm.  Du har förmåga att arbeta i ett högt tempo och ta snabba beslut och samtidigt sprida trygghet till patienterna.  

Det är också viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra och leda arbetet i din grupp.  

Kvalifikationer 

Krav:  Legitimerad sjuksköterska

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation  

Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  

Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Maritha Johansson 
Chefsjuksköterska
 08-517 757 19

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Anna Fasterius, 08-51775775

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Hjärta Kärl avd 1, kärlsjukdomar

Karolinska Universitetssjukhuset